Napi 10-15 km tekerek naponta, részben kavicsos úton. Milyen kerékpárt vegyek hozzá? Mit tudtok javasolni? Ja kb 100 kg vagyok.
12
Én nem pontoztalak le, nekem is van Gravelem, a legjobb bringa evör. :) De szerintem ilyen kevés bicózáshoz teljesen felesleges egy 500e-től induló bringába befektetni. Ennyit akkor érdemes költeni rá, ha rendesen használja az ember. Szerintem.
Vegyél egy montit, vagy egy cross trekkinget megfelelő gumival! Nem kell túlmiszifikálni, lehet már olcsón is kapni, nem kell fél millás bicaj 10-15 km-hez!
Minden edzés edzés, a táv mindegy... az igazi bringások sohasem húznak le senkit! A lényeg, hogy magadnak edzel, nem másoknak!
Én is egy 250k forintos dechatlon országútival tekerek le 180 km-t 28-30-as átlaggal, és pont nem érdekel mások véleménye, mert magamnak edzem!
Ezzel az alacsonyabb kategórijú bicajjal is van olyan szegmensem a Straván, ahol 12. vagyok 15 ezer emberből, csupa triatlonisták, sportolók között, holott nekem ez csak egy hobbi, nem is ezt sportolom!
Szóval érezd magad jól, olyat keress, ami kielégiti a vágyaidat, és ne hagyd, hogy a nagyképű tapasztaltak lerombolják a vágyaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!