Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúti SPD cipőből csak...

MGéza kérdése:

Országúti SPD cipőből csak lapos talpú létezik?

Figyelt kérdés
Nem hinném, hogy nem lenne rá igény, mert így elég könnyű kicsorbítani a stoplit, a néhány embernél látott kifordított lábas kacsázást sem tartom megoldásnak. Tudom, tudom, az egyszerű megoldás az MTB-SPD pedál lenne, de azt stílusidegennek tartom.

aug. 8. 11:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#19!

Tehát elmész egy olyan helyre, ahová nem vezet normális út, majd megkeresed azt a rész - ami amúgy könnyen kikerülhető lenne -, ahol le kell szállnod a bringáról. És ehhez outis stoplit használsz, ami könnyen elkopik.

Ismered a vadász és a medve történetét? :D

aug. 11. 20:26
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon okos vagy a felettébb vicces. Illetve te azt hiszed. És most csapkodd kicsit a térdet hogy milyen fasza viccet sütöttél el, veregesd magad vállba.
aug. 11. 20:48
 23/25 anonim ***** válasza:

És ezen a napi kb.15db lépcsőfokon fel/lemenéstől kopik el a stopli 1 hónap alatt?

Ezért érdemes ám "minőségi" cuccot használni. Ha valóban elkopik (bár továbbra is kétlem, de akkor a járásoddal van a gond), akkor meg vegyél aliexpressen. Ennyi ideig még az is bírja.

aug. 11. 21:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már, sznob a köbön szerencsétlenje, ne üssétek már ti is. Épp elég baj az neki, hogy örökké lerohad a cipője, mert nem képes magával vinni másikat, hogy átvegye amikor gyalogolni akar.
aug. 11. 23:56
 25/25 A kérdező kommentje:

Na, az utolsó volt eddig a legnagyobb hülyeség gratulálok. Szóval: Sznob vagyok, mert keresnem kell a normális utakat és nem igazán tehetek róla, hogy az egyik legjobb, nekem szokványos "öregúr"-fitness 50-80km-es utamba pont belekerül az a híd? Persze, majd 200 méter miatt viszek másik cipellőt, nagyon okos vagy!

Normális válaszokat köszönöm, nincs értelme ragozni, mert csak a szokványos baromságokat kaptam érvek helyett, hogy minek akarsz te gyalogolni SPD cipőben, amikor kifogynak az érvek nekiálltok fikázni hogy mirét pont arra megyek? És bár sznob lehetnék, mert akkor nem 8 óra 3 műszak után mennék tekerni...

aug. 12. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!