Létezik olyan mini pumpa ami kényelmesen el fér a mez hátsó zsebében vagy egy kis méretű nyeregtáskában? Országúti kerékpárhoz vinném magammal.
Országútinál figyelni kell a max. nyomásra. Amit a 2. linkelt, az pl. max 7 bar, ami nem biztos, hogy mindenkinek elég. Főleg, hogy max környékén már szenvedés tud lenni a pumpálás.
A webshopokat nézegesd szerintem méret, súly, nyomás szerint. Pár perc alatt találtam olyan modellt, ami szerintem megfelel neked:
Esetleg fontolóra veheted még a CO2 patront. Megelőzésre pedig érdemes defektgátló folyadékot használni. Bár nem tudom, hogy országúti gumik nyomásán mennyire teljesítenek ezek jól, mert én max. 4 barral járok.
Sokkal egyszerűbb feltenni a vázra, minden ilyen pumpához jár tartó.
Benzinkúton tényleg nem fogod felfújni keményre, talán max 3 barra.
7 bárral viszont mehetsz nyugodtan.
Èn a kúton 6bára tudom fujni...
De szerintem is Co-s kell ha az a lè yeg hogy elférjen zsebben vagy nyeregtasiban. Amugy szinte mindegyiknek van valami vázra rögzitője.
25-ös méret alatt a legtöbb gumi kéri a 8 bart.
Azt meg ezek a zsebrecska pumpák általában nem tudják. A 6a barig izzadva elszenvedő benzinkutas pumpák főleg nem.
7 bar 20-23-as gumival arra jó, hogy minden úthibánál nyeregből kiállva haza tudsz jutni a jófajta műhelypumpához, kígyómarás defekt nélkül.
A régi jó, vázháromszögbe pattintható nagy pumpák tudták némi szenvedéssel a 8 bart. Csak olyat nem kapok már sehol.
Mindenhol ezek a tenyérnyi izék vannak, jó esetben 7 barig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!