Milyen hordozható pumpa vált be nektek orszáhúti bringához?
Vettem egy tesco-sat 4ezerért, amire rá volt hazudva 8 bar, de 3 fölött már szenvedés volt. Nincs csöve így nagy nyomásnál, akkora erővel kell nyomni, hogy könnyen kiszisszen a belepaszírozott nafta. Vettem hozzá egy toldó csövet a decathlonba, de így sem megy 3 bar fölé.
Patronos CO2 pumpát nem szeretnék, mert nem tartom gazdaságosnak, én meg öko vagyok.
Tehát valami akár hátizsákban könnyenszállítható pumpát keresek, ami földre állítható, csöves, és bír legalább 6 bar-t, hogy azért ne verjem szét a külsőt mire hazaérek.
Nektek mi vált be?
Eltűntek a vázmérethez választható hosszú vázháromszögbe pattintható pumpák mindenhonnan.
Pedig azok tudták, ami kell.
Csak gyártók valószínűleg ráuntak a kismillió vázmérethez kismillió fajta gyártására.
Nekem van egy teleszkópos kispumpám, az némi szenvedéssel tudja a 8 bart.
Sajnos a 2-3 ezres árkategóriában nem találsz megbízhatót. 8-10 eFt egy rendes kispumpa, ami tényleg tudja a 8 bart. Csak méreténél fogva megőszülsz, mire felfújod vele a kereket.
Nem baj ha sokáig tart, nem tervezek gyakran defektet kapni.
Végül vettem a decathlonba talán 6500-ért egy teleszkópos, nyomásmérős példányt. Ránézésre, tapogatásra elég bizakodó vagyok vele kapcsolatban, de majd meglátjuk ha szükség lesz rá mit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!