Autószelepes gumi helyes felpumpálása kúton / autópumpával?
Nekem is kifuj,ez szerintem velejár,nagyon ritka az olyan fej ahol nem vagy csak nagyon kicsit fújki.
Én amúgy izomból rányomom és fujom vagy nyomom a gombot.
a kúti pumpák rommá vannak használva, és már csak akkor javítják, cserélik ha már hetek óta nem működik, és a nyomásmérője is sacc/kb... inkább csak vész esetén használandó. Ha mégis, akkor rá kell fogni egy kézzel, a másikkal meg a gombot nyomni.
Az otthoni pumpád is elég gagyi lehet ha kifúj - vagy rosszul használod vagy nem jó a pumpa feje az adott szelephez. Egy normális pumpa nem fúj ki... nekem van 5 pumpám itthon, van 30 éves is és az sem fúj sehova máshova csak a gumiba.
ha sokat bicajozol és pumpálsz akkor vegyél egy műhelypumpát (nagy, állópumpa) Nem túl drágák, 7-8 ezerért már vannak kiváló darabok. Azzal biztosan normálisan fel tudod fújni.
A nyomás ingadozása természetes hiszen amikor elkezded nyomni a pumpát akkor el kell érni egy bizonyos nyomást a pumpában ami elég ahhoz, hogy a gumiban lévő nyomás miatt zárva lévő szelep kinyiljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!