Árulnak Magyarországon kerékpár tárcsafékhez való olyan kerek fékbetétet, amelynek nincs kis füle?
Konkrétan ilyenre gondolok, csak a kis fülecske nélkül:
Eddig 3 kerékpárboltban voltam, egyikben sem tudtak segíteni, pedig elég jól felszereltek voltak. Azt mondták, még a nagykerben sem láttak ilyet.
A fülecske ahhoz kell, hogy meg lehessen fogni, azzal lehet kivenni, berakni a helyére. Ha az nincs, akkor hogyan fogod cserélni?
Ezért nincs ilyen és nem is fogsz találni.
Tudom mire való a fülecske. De ha hiszed, ha nem, az én kerékpáromban lévő fékszerkezetben csak sima egyszerű, kerek alakú betét van.
Megjegyzem, külföldön lett vásárolva a kerékpár. Talán emiatt nehéz találni hozzá.
Külföldön más kerékpárokat árulnak, mint Magyarországon?
A féknek van márkája, típusa, ahhoz való betétet keress és máris könnyebb lesz találni. Úgy nehéz lesz, hogy egy "kerek fékbetét kell fülecske nélkül"
A lereszelés nem nagyon fog működni, mert egyéb méretek is különböznek.
Ha Clarks CMD féked van, amazon.de-ről tudsz rendelni bele betétet.
Csak egy kérdés.
Te kivetted a betétet és az alapján mondod hogy fül nélküli, vagy csak belenéztél a fékbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!