Puf123 kérdése:
Mi okozhatja, hogy a bicajomnál egyenes haladás közben az első kerék hossztengelyéhez képest a váz be van fordulva balra kb 1/2 - 1 cm-t?
Figyelt kérdés
Nyilván így a két kerék sincs egy vonalban gurulás közben.jún. 11. 18:06
2/9 A kérdező kommentje:
Hol, a láncvillánál? Lehet ezen javítani?
jún. 11. 20:41
3/9 anonim válasza:
Tehát ha belemész egy tócsába, akkor két külön csíkoz húz a két kerék?
Akkor kiflire van hajolva a váz. Ezzel a váz cseréjén kivül nem nagyon lehet mit kezdeni. Mit csináltál vele? Estél? Átment rajta egy kamion?
5/9 A kérdező kommentje:
Egyszer lezártam egy lépcsőházban, és valaki nekimehetett a sötétben, mert amikor indultam volna, nem forgott a hátsó kerék a nyolcastól. Lehet, hogy rosszul lett újracentírozva?
jún. 11. 22:24
6/9 anonim válasza:
Egy ekkora 88-ashoz azért több kell annál, minthogy valaki nekimenjen a lépcsőházban.
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem mérgében belerugott egyet, vagy nem tudom. Vállon kellett hazavinnem a bicajt.
jún. 11. 22:47
9/9 MGéza válasza:
Ha amúgy nem "szitál" alattad hajtás közben a gép akkor csak rosszul, nem az első tengelyhez igazítva lett visszarakva. Hiányzik valami alátét, hézagoló ami középre igazítja a kereked, vagy olyan helyen és akkorát rúgtak bele hogy a hátsó támvilla is elgörbült. Mondjuk ha hozzáértő javította akkor ezt észre kellett volna vennie és jeleznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!