Terveztem egy jó kis kirándulást biciklivel ! 119 km az út! Szerintetek mennyi idő lesz ezt letekerni? Dombos és egyenes út is van! Dj biciklim van ! 20 éves vagyok!
20km óránként plusz a pihenők.Ez nem túl erős tempó egy kezdő is simán tartja.
6óra alatt megvan.
Nekem hasonló nagyságrendű tekerés kvázi egész napos program volt. Délelőtt elindultam nem túl korán de nem is későn és késő délután értem haza. Igaz felmentem a Visegrádi várhoz, Pesten belül is kóvályogtam, meg egyszer pereceltem egy hatalmasat földúton hegyről lefelé.
Mindennel együtt számolnék rá egy 8-10 órát.
2:
Bruttó 10 km/h átlagban már jópár sör is benne van :-)
Mivel semmi sem írtál arról, hogy mennyit szoktál tekerni és mit jelent nálad a dobmos, ezért nem lehet a kérdésre válszolni.
Viszont a kérdés kiírásából következik, hogy neked ez egy nagy erőpróba lesz, tehát nem szoktál ilyen távokat tekerni.
60 km-t le lehet tolni evés nélkül, de ha nem eszek óránként valamit, akkor fel fog fordulni már 100 km előtt.
Ha nem követsz el hibákat és sietsz, nem állsz meg, nincsnek lámpák, kereszteződések, akkor 4 óra.
Ha eléhezel, akkor le sem tudod tekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!