Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egyenes kormányos Gravel?

Egyenes kormányos Gravel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szeretnék egy egyenes kormányos gravelt, ám sajnos elég drágák. A Csepel Rapid alu 2.1-et nézegettem, nagyon jóka a vélemények róla, 220 körül árulják, viszont sehol nem kapható jelenleg. :( Hasonló jellegű bringát tudtok javasolni? Nagyon-nagyon max 300e van a projektre, de jó lnne 250-ből megúszni.

2022. máj. 26. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

A gravelek nem egyenes kormányosak, az a fitnesz kerékpár vélhetően amire gondolsz, de másik kérdésednél már fel lett hívva a figyelmed rá. És akkor ott a Csepel Royal és társai.

Nem hogy ebből nincs készlet, tavasz van mindenki ilyenkor vásárol, általános készlethiány, csak a szokásos éves tortúra... Berendeled, aztán talán majd jön.

Menj el kerékpárüzletekbe nézz szét, és csak találsz valamit.

De feladtad a leckét magadnak azzal, hogy ilyen kevés - igen, új kerékpár körökben ez kevés - összeget szánsz rá.

Amit te szeretnél az a 300+ ezres kategória. Alatta nem lesz csak amolyan retro-monti hibrid, mint amit linkeltél is. A gravel minden, csak nem az amit linkeltél.

2022. máj. 26. 14:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nem kérdeztem itt még ebben a témában.:) Jelenleg egy Csepel Royal-om van, azt szeretném lecserélni. De igen, létezik egyenes kormányos gravel, és nagyon nem egyenlő a Fitness bringával. Igen, tudom hogy ez nem gravel, de hasonlóan lehet használni. És igen, tudom hogy ez kevés pénz rá, hiszen még használtan sem találok ennyiért, ezért gondoltam hátha tud valaki erre hajazó bringát ajánlani normálisabb áron.
2022. máj. 26. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Példa egyenes kormányos gravelre: [link]
2022. máj. 26. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez is hasonlít, én nem is értem mi a különbség. Kicsit talán jobban ejtett a váz, de annyi...

[link]

cyclo-cross:

[link]

2022. máj. 26. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyok nekem, lány vagyok, 165 centi. Amúgy van néhány használt ami jó vétel lenne, de mind túl nagy. :(

Speciket amúgy nézegettem, van gravel jellegű szériája is a Sirrus X. De amelyik elérhető áron van az még szar, amelyik meg jó belőle az megint csak 400 e.. :( Használtan meg nincs sehol.

2022. máj. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!