Egyenes kormányos Gravel?
A gravelek nem egyenes kormányosak, az a fitnesz kerékpár vélhetően amire gondolsz, de másik kérdésednél már fel lett hívva a figyelmed rá. És akkor ott a Csepel Royal és társai.
Nem hogy ebből nincs készlet, tavasz van mindenki ilyenkor vásárol, általános készlethiány, csak a szokásos éves tortúra... Berendeled, aztán talán majd jön.
Menj el kerékpárüzletekbe nézz szét, és csak találsz valamit.
De feladtad a leckét magadnak azzal, hogy ilyen kevés - igen, új kerékpár körökben ez kevés - összeget szánsz rá.
Amit te szeretnél az a 300+ ezres kategória. Alatta nem lesz csak amolyan retro-monti hibrid, mint amit linkeltél is. A gravel minden, csak nem az amit linkeltél.
Sajnos nagyok nekem, lány vagyok, 165 centi. Amúgy van néhány használt ami jó vétel lenne, de mind túl nagy. :(
Speciket amúgy nézegettem, van gravel jellegű szériája is a Sirrus X. De amelyik elérhető áron van az még szar, amelyik meg jó belőle az megint csak 400 e.. :( Használtan meg nincs sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!