Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egyenes kormányos o. útimat...

Egyenes kormányos o. útimat lecseréljem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Szeretem a hosszabb 4-5-6 órás biciklitúrákat. Viszont ismerve a magyar útviszonyokat és terepeket, erősen gondolkozok rajta, hogy az egyenes kormányos o.útimat lecserélném egy 29es montira.

Szeretem a sebességet és szeretem meghajtani a gépet, de egy univerzális kerékpárt szeretnék, amivel tudok betonon menni és az se gáz, ha a római parton vagy egyéb nem kiépített beton úton tudnék repeszteni.

2015. aug. 6. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
országútisok ezreinek nincs semmi baja a magyar utakkal, a 29-ereseket meg röhögve hagyom állva outival még a 100kg-ommal is...
2015. aug. 6. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Szélesebb, pl. 34 mm-s gumiban nem gondolkodtál? A 20mm-s gumihoz képest egy álom, ahogy átmegy mindenen :)
2015. aug. 6. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
29es monti hegyekbe való és vagy versenyezni ha már túrázni akarsz venni montit akkor 26os vegyèl mivel az gyorsítható a legjobban ès könyebb vele tartani a tempót is de igazából neked crossaway kellene :)
2015. aug. 7. 02:14
 4/5 anonim ***** válasza:
hatékonyabb egy outi a geometria miatt, utána ráülni egy montira olyan mint traktort hajtani. szerintem is próbálj szélesebb gumit felrakni, meg a koskormányt nem véletlenül használják már száz éve, az a leghatékonyabb és legkényelmesebb kormány
2015. aug. 7. 02:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Paris-Roubaix egy kockakoves orszaguti verseny es a Tour-on is sokszor van murvas szakasz ... mi a baj az orszagutival ramaty utakon? Elarulom: semmi.
2015. aug. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!