175 cm magassággal lehet normàlis módon hasznàlni egy XL-es kerékpárt?
Én 173 vagyok, és nekem még az L is nagy, az M a kényelmes...
30-40 kilométert elgurulok vele, de hosszabb távon már nem kényelmes.
Próbáld ki a kerékpárt, de szerintem nem lesz jó.
Ha női vázas akkor igen.
Ffi vázas esetén csak a vízszintes felsőcsövű országútikat felejtsd el, azok tényleg tökön fognak verni. Minden mást, aminek már ferde a felsőcsöve simán tudsz használni ha a legkisebb ülésbeállításnál, vagy értlemszerűen attól feljebb eléred a pedált. Ugye nem az ülésen ülve kell letalpalni a földre...
Koszi a válaszokat.
Igazából olcsóbban jutottam hozzà egy XL-es bicóhoz, az ulesmagassaggal ugy nincs baj inkabb a kormánnyal. Messze van kb végig nyujtva van a kéz teljesen… lehet donteni a kormànyon felém, de nem hiszem hogy ez hosszutavon kenyelmes maradna…
Nekem is van egy ilyen túl hosszú vázas bicajom.
A nyerget teljesen előre raktam, és vettem rá egy állítható stucnit ás azt meg szinte teljesen függőlegesre állítottam.
Fura, de működik. Igaz nem hosszú távra megyek vele.
ma 07:39: Jelenleg egy Kellys KLS CRX 70 31.8*95 stucni van. Megprobalom 0 fokba felrakni . Hátha… azzal kb ugyan ott vagyok mint egy nullas stucnival?
ma 12:10: koszi kiprobalom azt is amit irtal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!