47 évesen és 135 kilóval 2méteres magassággal kerékpározásra adtam a fejem! 10km távolságnál nem megy több, mert addigra úgy elzsibbad alul mindenem, hogy leszállni nem birok a gépről Mit tegyek? Milyen ülés lenne nekem szerintetek jó?
Ne kerékpározz!
Tuti aranyér "nyeremény"!(Kérdez meg egy sebészt!)
Ráadásul a kerékpár egy "csalóka" sport.
Gyalogolj, ússz, lépcső-gépezz...!
A kerékpár lehet, hogy csalóka sport, de úgy tud vele ledobni a 135 kilóból, hogy nem terheli a térdét és a csípőjét. Ha már lehet "pár" kiló és 100 alatt lesz akkor jöhet a gyaloglás, lépcsőzés, futás stb..
(szerintem )
Kedves T. Vera!
Nekem aranyerem volt, és a sebész mondta, hogy kerüljem a kerékpározást - főleg túlsúllyal.
1 év alatt 35 kilót adtam le -életmódváltás ( főleg szénhidrát csökkentés) és heti min. 3-szor egy óra intenzív séta.
#5: Egy jó üléspárnával és kerékpárosnacival ez is kiküszöbölhető. Nekem ilyen problémám nincs.
De annyira szerelmese lettem a bringának, hogy ha lenne is, bevállalnám. :D
"De annyira szerelmese lettem a bringának, hogy ha lenne is, bevállalnám. :D"
Amíg a sebészeti műtőbe nem kerülnél az aranyered vagy az annak "köszönhető" komplikáció miatt...
Hopsz... Ez eddig eszembe sem jutott, de valószínűleg nem jó a tartásod. Nem szabad, hogy a teljes súly a fenékre nehezedjen.
Ha széles a csípőd, akkor az ülés is úgy jó, ha széles. A magasságot úgy állítsd be, hogy ha melléállsz, az ülés csípőmagasságban legyen. Ha ráülsz, a lenti pedált majdnem teljesen kinyújtott lábbal, de kényelmesen el tudd érni.
Amit próbáltál üléspárnát, szilikonos volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!