Milyen trekking kerékpárt vegyek?
Segítséget szeretnék kérni hogy milyen márkákat keresgessek.
150.000ft ot szánnék rá, csak aszfalton használnám heti 5x 10km ami fontos hogy legyen csomagtartó rajta és jó lenne ha könnyű lenne mert mindennap fel kell vinnem a masodik emeletre. Azt sem tudom hogy inkább újat vagy használtat keressek
Lépcsőzni? Nem bírsz cipelni? Naponta 2*5km? Akkor kemping. Csomagtartót veszel rá külön olyan ami jó lesz neked.
Ha van lift akkor olyat kell venni ami befér csomagtartóstul, 26"-os Budapest és társai. 28" nem biztos, hogy befér, de ha befér az jobb lenne.
Városi (city bike) talán jobb lenne, feltéve, ha találsz valami könnyű (alumínium) vázast. Nekem volt egy acélvázas trekkingem, 18 kg volt, és a harmadikra cipeltem fel lépcsőn. :( Eladtam és inkább megtartottam az 5 kilóval könnyebb öreg városit.
150 ezerért - ha újban gondolkodsz - nem sokat számít a márkanév.
Miért pont trekking kell? Azt írod csak aszfalton használnád. Akkor felesleges a teleszkóp, csak plusz súly és hibalehetőség.
És nem márkát kell venni. Van több tucat jó márka, felsorolni is nehéz lenne az összes márka összes városi közlekedésre kitalált típusát.
Megnézed miket árulnak az apróhirdetési oldalakon 150ezerért, amelyik megtetszik, azt megnézeted egy szervizben és ha a szervizes azt mondja, hogy használható és nem kell újabb 150ezeret költeni rá, akkor megveszed.
Kicsit visszafoghatnád magad. Az elsőnek teljesen igaza van. Mégis mennyit bírsz emelni? Lift van-e vagy lépcsőzni kell? Csomagtartóból kismillió létezik, abból se írtad, hogy elöl vagy hátul kell. Táskát akarsz-e ráakasztani?
A "márkanév" teljesen mindegy, minden ugyanazokból a kínai alkatrészekből van összerakva. A többiek közül se írt mindenki márkanevet, azokba bezzeg nem rúgtál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!