Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen trekking kerékpárt...

Milyen trekking kerékpárt vegyek? 158 cm magas vagyok, jó lenne, ha kényelmesen leérne a lábam és 28-as kereke lenne és a balatont a késöbbiek folyamán körbe tudjam tekerni vele és nem esne szét. Olyan max 130 ezer forintot gondoltam rászánni.

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, hogy melyik a jó és melyik a rossz kerékpár. És nem szivesen vennék egy rosszat.
2022. jún. 29. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Ennyi pénzért használtat keress... pl. a tesbike bolhán, vagy akár vaterán, jófogáson...

A covid óta jelentősen felmentek az árak, sajnos.

46-os vázméretet keress a testmagasságodhoz.

[link]

2022. jún. 29. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez pl. egy jó vétel lehet (bár drágább, mint amit írtál), Deore váltószett, stb. stb. - de sajnos nem írja a vázméretet:

[link]

2022. jún. 29. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez még árban is jó lehet, 47-es váz, de itt viszont a váltók típusáról nincs semmi írva... Meg lehet kérdezni...

[link]

2022. jún. 29. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt tuti felhívnám, mert Deore szettel nagyon jó árnak tűnik...

[link]

De nincs odaírva a vázméret.

2022. jún. 29. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak aszfalton használnád, akkor egy fitness-t néznék inkább. Abban nincs első teleszkóp, ezért jóval könnyebb. Aszfalton többet ér egy karbon villa, mint ezek az olcsó teleszkópok.
2022. jún. 29. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki!! Nem csak a méret a lényeg (:) ), én. pl. szenvedek az egyenes kormányos trekkingen, majd kitörik a karom. Bezzeg a régi, hajlított kormányos városin élmény a tekerés, pedig azon a lábam alig ér le a nagy vázméret miatt.
2022. jún. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!