Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a bicikli szerintetek jó...

Ez a bicikli szerintetek jó lenne nekem?

Figyelt kérdés

95-100kg vagyok és 175-177 cm

Ez alapján a 19" - 20" vázméretet ajánlják (175cm - 183cm)

Ez korrekt?

Üzembe helyezés helyszínen mennyire fontos?

Mármint összerakják a biciklit, de kisautóm van, honnan tudom előre, hogy befér-e egyben?

A defektgátló folyadékkal való feltöltés mennyire hasznos 3500 ft-ért?

Ezt magamnak is megtudnám csinálni vagy miért jobb ha ők csinálják, ahol átveszem a biciklit?

Városon kívül, inkább erdős részen használnám túrázgatni ezért nézek trekkinget.

Erről lenne szó:

[link]

#bicikli #visitor terra trekking
2022. jún. 19. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Rakják össze. Legfeljebb az első kereket kell kiszedned, h beferjen az autóba. A többi beallítás nem serül.

A defekgatló nekem nem jött be. Youtube-on siman megtanulod a belső gumi rgasztasat, cseréjét.

Ezt a markát nem ismerem, nem tudok vélemenyt mondani.

2022. jún. 19. 15:04
 2/11 A kérdező kommentje:

Milyen szerszám kell, hogy kitudjam szedni a kereket?

A defektgátló teljesítményt befolyásol? pl. nehezebb lesz tekerni? vagy mi alapján nem jött be?

150 ezer ft-ig tudnál alternatívát ajánlani? igazából ami fontos, hogy legyen sárvédője meg alumínium váza legyen, tudtommal az a jobb (pl. mert könnyebb)

2022. jún. 19. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:

2. Ha gyorszáras a kerék, akkor nem kellbhozzá szerszám. Kiakasztod a fekbowdent es par tekeréssel kilazítod a kerekrögzítést a gyorszarral.

Nezhetsz esetleg hasznaltból jobb márkás bicajt ennyiért...

2022. jún. 19. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
A defekgtátló nemvminden serüles esetén működik. Hamis biztonsagerzést ad. Nekem.
2022. jún. 19. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:

175 centi vagyok én is, 48 centis váz az ideális nekem, azzal a bivajjal érzem magam a legjobban. A montimnak 43 centis váza van, az is még jó. A másik bicajom 51 centis, még az is elviselhető.

Jobb ha összerakatod ha nem értesz a kerékpárokhoz.

Egy nagy dobozban szokták szállítani, lehet az sem féne a kocsidba.

régi suzuki ignisbe simán be lehet tenni.

2022. jún. 19. 15:30
 6/11 anonim ***** válasza:

28-as kerekű női bringát mindig sikerült bepréselnem az autóba (3 ajtós, a csomagtartó teljesen felnyíló). Az anyósülést és a hátsó üléseket lehajtottam vízszintesre, így szépen be lehetett helyezni a kerékpárt úgy, hogy az első kereke az anyós helyén ült.:) De olyan is volt, hogy 2 bringát vittem így és hárman ültünk is a kocsiban, arra már nem nagyon emlékszem ez hogyan sikerült.:) Persze ez autó-függő, az előbbi "akcióra" azért került sor, mert a barátomék Renault Thaliájába egy sem fért volna el, nemhogy kettő..

Én nő vagyok, 165 cm magas és 53-es vázméretű a biciklim, de elég hosszú a lábam. Így álló helyzetben csak a lábfejem ér le a födre, szóval jobb lenne egy kicsit kisebb bicaj (le-felszállásoknál van csak jelentősége, ha már felmásztam, mindegy), de már megszoktam így.

2022. jún. 19. 18:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Sajnos a Fiestámban nem dől síkban teljesen a hátsó ülés, de ettől még illene beférnie egy bicaj

Kb. 1000 km-ert utaznék vele így, mert itt külföldön a legolcsóbb trekking bicikli - ami kinéz valahogy - 500 euró körül mozog és mivel lenne dolgom otthon ezért inkább kihoznám amit linkeltem, átszámolva "csak" 350 euró körül van

2022. jún. 19. 18:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Valakinek van tippje maximum hány kg. egy ilyen bicikli?
2022. jún. 19. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:

15 körül lehet.

De max 20.

2022. jún. 19. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Valószínűleg kint nem árulnak ilyen ipari hulladékot, azért nem találsz ilyen olcsón. Ezt inkább ne vedd meg! Ebben az árkategóriában keress használtat, vagy szánj rá kicsit többet!
2022. jún. 19. 20:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!