Ezek a kis nyeregre rögzíthető sárvédők érnek valamit?
Figyelt kérdés
Ez a típus: [link]
Tudom, hogy nem az igazi, csak arra kéne, hogy ha mondjuk elkap egy kis tavaszi/nyári zivatar, legaláb ne legyek hátulról nyakig vizes...
2024. máj. 3. 11:30
11/17 anonim válasza:
Arra jó amire hasznalni szeretnéd,de nem menj vele gyorsan.
12/17 anonim válasza:
Ez egy kalap szar, vegyél normális sárvédőt.
13/17 A kérdező kommentje:
Csak arra kell hogy ne legyen saras a ruhám, ha hirtelen elkap az eső. Van rendes sárvédős bringám a téli hónapokra, de az outimra meg a fitnessemre nem fogok ronda sárvédőt telepíteni, gondolom ezt azért meg lehet érteni. :)
2024. máj. 7. 08:54
14/17 anonim válasza:
A combod, lábad,hajtóművet, féket ugyanúgy telihányja, mintha nem lenne ott semmi. Meg esélyes, hogy kap a hátad felső része is.
15/17 anonim válasza:
Baz..meg, 1500 forint. Vedd meg és teszteld. Ha ennyi pénz a földhöz vág, akkor menjél gyalod.
16/17 A kérdező kommentje:
Már rég megvettem.
2024. máj. 7. 21:06
17/17 A kérdező kommentje:
Jelentem kipróbáltam, teljesen jó arra amire akartam, nem lesz tiszta sár a seggem. :D
2024. máj. 21. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!