Ezek a kis nyeregre rögzíthető sárvédők érnek valamit?
Figyelt kérdés
Ez a típus: [link]
Tudom, hogy nem az igazi, csak arra kéne, hogy ha mondjuk elkap egy kis tavaszi/nyári zivatar, legaláb ne legyek hátulról nyakig vizes...
2024. máj. 3. 11:30
1/17 anonim válasza:
Arra jó, hogy ne ázzon el a ruhád.
2/17 A kérdező kommentje:
Arra kell :)
2024. máj. 3. 13:47
3/17 anonim válasza:
Semmit , a nyeregcsőt is bemocskolja a sár a váz aljára is jut . Minél komolyabb az esőzés és minél gyorsabban haladsz annál inkább . Azok jók amik a kerék felső ivére passzosan vannak rátéve .
4/17 anonim válasza:
1500 pénz? Azért valószinüleg tejfölösdoboz minőségű műanyagod adnak. Le fog törni nagyon hamar. De nem nagy összeg, úgyhogy 1 próbát megér. Ha túl rövid, akkor át tudja dobni rajta a kerék a vizet. De ahogy 3-as is írja, csak a hátadra verődő kosztól véd.
5/17 anonim válasza:
Maximum ha esik az eső akkor ér valamit.
6/17 anonim válasza:
Miért, ha nem esik az eső, akkor minek kéne?? :)
7/17 tothp válasza:
Hosszabb túrán kimondottan előnyös, ha mondjuk az elején elkap egy nyári zápor és az ilyen "semmi kis sárvédő" miatt az egész ruhád viszonylag könnyen megszárad. És nem kell az egész etapot a nyakadtól a betétes gyatyáig (ami nagyon lassan szárad ki ezek után) terjedő sáros szutykos csíkkal végigtekerni.
8/17 A kérdező kommentje:
Jó, hát tudom hogy ez csak ilyen félmegoldás. :) Nekem tényleg csak annyi kell hogy ne legyen sárcsík a seggemen. Megvettem, feltettem, remélem ennyire elég lesz. :)
2024. máj. 3. 18:49
9/17 anonim válasza:
Eladásra készült kamuvacakság. És még pocsék is.
10/17 anonim válasza:
Persze hogy ér valamit.
Hátsó kerék nem veri fel a vizet a hátad kozepéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!