Lehetséges, hogy ha egy kicsit lejebb tolom a sárvédőmet, akkor felfér egy nyeregcsőre rögzithető csomagtartó?
Figyelt kérdés
Nemsokára szeretnék elmenni túrázni a haverokkal és gondoltam beszerzek egy csomagtartót.De mivel nekem csak gyors rögzítésű sárvédőm van,amit nem akarok leszedni(mert ha egyszer már megvettem,akkor használom is)akkor lehetséges-e az,hogy legalább egy gyors rögzítésű csomagtartót feltudjak tenni?
Képek a sárvédőről: [link]
2017. aug. 12. 00:16
1/1 anonim válasza:
Lehetséges. A sárvédőt tedd annyira lentre, amennyire csak lehetséges, a csomitartót, meg szorosan a rögzítése fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!