Tényleg többet ér a 2020ban vásárolt kerékpár?
Figyelt kérdés
Egy bicikliboltos ismerős mondta hogy a 2020-ban vásárolt Mali Friss 300 kerékpárom (130 ért vettem) 250ezret megér mivel ennyivel drágult minden bicikli.
Tényleg igaz lehet ez szerintetek? Mennyit érne most ha el akarnám adni?
Ilyen van csak a fekete piros színben.
2024. ápr. 22. 13:17
1/7 anonim válasza:
Ha annyit nem is de drágultak kerékpárok főleg a covid miatt.
Most azért szerintem stagnáltak az árak sőt lassan elindul lefelé.
2/7 anonim válasza:
Többért akkor sem tudod eladni, mint amennyiért vetted, hiszen bármilyen műszaki cikk (az autó is) elég sokat veszít az árából már akkor, ha kihajtottál vele a kereskedésből.
3/7 anonim válasza:
Add el a bicikli boltosnak! Mindjárt nem fog 250-et érni.😋
4/7 anonim válasza:
Úgy értette szerintem, hogy most újonnan ezt a szintet 250-ért kapnád meg. De a használt biciklid jóval kevesebbet ér, mint egy új. Ha nagyon megkímélt állapotban van, akkor lehet, hogy 130 körül el tudod adni, de semmiképp nem ér 250-et.
6/7 Alex Fly válasza:
Egyetértek az ötössel... Valószínűleg az új árára gondolhatott; ha megveszel egy új kerékpárt és kiviszed a boltból, onnantól az már csak a vételárának a felét éri...
7/7 MGéza válasza:
A vételárában el tudod adni, nagyjából. Igen, drágult annyit a piac hogy megadnak érte annyit: Altus váltás, belépő szintű hidraulikus tárcsafékek. Ha nem Mali lenne, többet is kérhetnél érte. Persze, csak ha kifogástalan állapotú, nem lestrapált, ütött-kopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!