Sava kerékpárt vásárolni?
#2: Esni nem nagyon szoktam, de ösvényekre, föld és kavicsos utakra nem célszerű az országúti. Tehát kell mellé valami ami könnyű, mert már megszoktam hogy az az. Még annak a 11 kilós karbon mtb-nek súlyát is sokallom amit nemrég vettem, de szabadulok is tőle mert nem való túragépnek, a felfogatási pontok hiánya miatt.
Levihetném ugyan villacserével 10 kiló köré, rákölthetnék újabb 100k-t 650B kerék 700C-re cserélésével, beszerezhetnék Surly cross bart vagy cserélhetnék komplett groupszettet meg akkor már vehetnék kormány is... Akkor már inkább másik mint a macera csak hogy elmondhassam, hogy egyedi gépem van.
#6: Nem tudom hogy most belőled az irigység beszél hogy leárazással megengedhetek magamnak egy listaár szerint 500k-s kerékpárt 260k forintért, vagy azt feltételezed hogy nem tudok normálisan, előrelátóan közlekedni, vagy más bajod van. Útviszonyok, kátyúk miatt a legritkább esetben esek, mert előbb lassítok és nem rongyolok bele ha érzem hogy ott probléma lehet. :)
Amúgy igen, volt már váratlan esésem, de az majdnem mind saját hibás:
- Nedves időben az első fékkel fékeztem, beharapott.
- Saját hiba: Minek szállítottam szatyrot kézben a kormányon? Persze hogy lecsúszott és blokkolta a kereket.
- Még nem szoktam meg a look pedált és nem akasztottam ki a lábam megállás előtt, ez inkább csak eldőlés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!