Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bmx kerékpárt lehet ülve hajtani?

Bmx kerékpárt lehet ülve hajtani?

Figyelt kérdés

még nem volt bmx kerékpárom

de nem kimondottan ugrálni akarok vele hanem csak tetszik

és ha lehet ülve is hajtani akkor vennék egyet

2024. ápr. 16. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem lenézzük,de az a helyzet hogy a térdeit tényleg tönkrevágja:)

Esetleg cruiser? Hasonló mint a bmx csak nem olyan szörnyű ülve tekerni

2024. ápr. 19. 06:15
 12/14 anonim ***** válasza:
De miért? Alapvetően a camping pont ugyanolyan mint a BMX, 20" kerék, + jóóó hosszú nyeregcső és kormánycső.
2024. ápr. 19. 15:25
 13/14 A kérdező kommentje:

sokan félre értettek nem csak ülve akarom hajtani a bmx et csak ha elfáradok akkor nem akarok megálni vele hanem mondjuk leülök és hajtom úgy

de vettem egyett 67 ezer ft ért

nagyon jól megy lehet vele vadulni egy kicsit,ülve is egész jó hajtani átmozgat rendesen

könnyü és kevés helyet foglal a lakásba mivel panelba lakok a pincét már 1× kirámolták úgy hogy nem tudom hova rakni ezért nem akartam venni mtb kerékpárt

gondolkoztam camping kerékpáron

csepelt próbáltam már de az egy kicsit már égő lenne egy normális új camping kerékpar az meg 150000ft nél kezdődik annyit meg nem ér

2024. ápr. 19. 15:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem lenne a camping égő, frankón fel lehet tuningolni azt is agyváltóval, bordásszíjjal, tárcsafékkel, és ha összecsukós akkor a vonaton is ingyen viheted, míg a merevvázas bmx mindenképpen fizetős.

Ettől függetlenül jó csajozást! :)

2024. ápr. 19. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!