Milyen márkájú kerékpár külső gumikat ajánlatok egy 28-as városi trekking biciklihez?
Figyelt kérdés
Szinte teljesen csak aszfalton használom, áprilistől novemberig, hobbi célra, olyan 15-25 kilométeres távokat szoktam tekerni. Eddig német Pegazus gumik voltak rajta, amikkel maximálisan meg voltam elégedve. Szívem szerint még nem cserélném le, megrepedezve nincsenek, de sajnos olyan mértékben elkoptak, hogy itt ott már kikandikál a vászon. Nem csúcskategóriára gondoltam, de gagyi se legyen. Árban kb. 6-7 ezer forintig. Kenda, Scwalbe, Continental ilyenek vannak, amik árban is megfelelnének. Melyiket válasszam ezek közül, vagy mik vannak még, amik szóba jöhetnének?márc. 12. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!