Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy találjak ki útvonalakat...

Hogy találjak ki útvonalakat kerékpározáshoz?

Figyelt kérdés

Hétvégente biciklizni mennék, csak testmozgás végett, lehetőleg erdőben vagy bicikliúton. Nem akarnám, hogy autók kerülgessenek még kevésbé akarnék forgalmas úton átkelni ahol még átkelő sincs.

Valaki tervezne nekem egy útvonalat? Ezzel: [link]

Ezzel meg talán is lehet osztani, hogy lássam? [link] Vagy ha ezt nem, hogy csináljátok az útvonalak tervezését? Nekem mindig szembejönnek autóutak amin nem lehet átkelni.

Ez lenne a kiindulási és érkezési pont: 47.11, 17.92 Kb 1-2 órát szánnék rá. Nem vagyok sem gyors sem nagymamásan lassú, gyalog ha odalépek erdőben 6-7 km-t teszek meg egy óra alatt, gondolom biciklivel dupla ennyit.

2024. márc. 10. 14:03
1 2
 11/12 tothp ***** válasza:
100%

Neem :-)

Akkor Miskolcon laktam. És szándékosan fővárost elkerülő útvonalat kerestem. Így lett ez a szakasz Hatvan-Ráckeve-Szfehérvár stb. stb.

2024. márc. 13. 17:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
9# déli rész tisza és duna között, és csak vonattal tudok vinni bicajt :D
2024. márc. 14. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!