Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy találjak ki útvonalakat...

Hogy találjak ki útvonalakat kerékpározáshoz?

Figyelt kérdés

Hétvégente biciklizni mennék, csak testmozgás végett, lehetőleg erdőben vagy bicikliúton. Nem akarnám, hogy autók kerülgessenek még kevésbé akarnék forgalmas úton átkelni ahol még átkelő sincs.

Valaki tervezne nekem egy útvonalat? Ezzel: [link]

Ezzel meg talán is lehet osztani, hogy lássam? [link] Vagy ha ezt nem, hogy csináljátok az útvonalak tervezését? Nekem mindig szembejönnek autóutak amin nem lehet átkelni.

Ez lenne a kiindulási és érkezési pont: 47.11, 17.92 Kb 1-2 órát szánnék rá. Nem vagyok sem gyors sem nagymamásan lassú, gyalog ha odalépek erdőben 6-7 km-t teszek meg egy óra alatt, gondolom biciklivel dupla ennyit.

2024. márc. 10. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Merretekerjek.hu, strava heatmap alapján elég jól be lehet lőni a jó biciklis utakat.
2024. márc. 10. 15:14
 2/12 MGéza ***** válasza:
100%
Szerintem pont ezen a környéken nem annyira nagy kihívás megfelelő útvonalat találni. Már ha jól látom és Veszprémi vagy. Én Lemennék valami kisebb település, mondjuk Szentkirályszabadja felé és onnan fordulnék vissza, de azt kell mondanom, leginkább magadra vagy utalva, csak a gépeden ülve tudod igazán kitapasztalni az útviszonyokat meg hogy milyen arrafelé a forgalom. Én nyilván a 8-as főutat messzire kerülném, de lehet ott tiltás is van.
2024. márc. 10. 17:27
 3/12 tothp ***** válasza:
100%

Amit én szoktam csinálni:

Outdooractive-val megtervezem az útvonal vázlatát.

A kritikusnak tűnő helyeket végigböngészem a Google utcaképeken keresztül. És aszerint véglegesítem.

2024. márc. 10. 18:00
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. El is bicajoztam a balatonpartra, alsóörsre. Pont ilyen kicsit esős időben. Lőttem nektek pár képet:

[link]

[link]

[link]

2024. márc. 10. 19:08
 5/12 MGéza ***** válasza:
100%
Szép időt és még sok tekerést, na meg elegendő szabadidőt kívánok hozzá, élvezd ki, minél többször. :)
2024. márc. 11. 10:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
bárcsak én is felmennék balatonra, csak qrva messze van és autóm sincs :D
2024. márc. 12. 11:55
 7/12 MGéza ***** válasza:
100%
#6: Semmi sem lehetetlen, csak kitartás kérdése. :) Tőlem például a Velencei-tó van(légvonalban) 70km-re, de közte ott a Duna, meg még pár dolog. Megjártam reggel 8 este 7 időtartamban. Persze, mondjuk Nyíregyházáról Balatonra már közbe kell iktatni mondjuk a MÁV-ot, vagy egy szállás félútra. :)
2024. márc. 12. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
7# előbb fel kell mennem pestre aztán onnan balatonra, az kb 5-6 órás út lenne :D
2024. márc. 12. 23:17
 9/12 tothp ***** válasza:
100%

8-as Fel? honnan?

Annakidején én a ráckevei réven mentem át. Most már híd van. Aztán Lórév. Ott is komp. Végül irány északnyugat. pikk-pakk ott a Balaton. Nem kell Budapestre bemenni.

2024. márc. 13. 15:18
 10/12 MGéza ***** válasza:
100%
#9: Ezek szerint majdnem földim vagy, valahol a Duna jobb partján. :)
2024. márc. 13. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!