Trekking vagy MTB?
Sziasztok!
Eljött az idő új biciklit vásárolnom. Milyen típusút vegyek, MTB-ot vagy trekkinget? Esetleg crosst? Nagyrészt városban használnám (itt, Debrecenben elég gatya utak vannak), meg évente 1-2 nagyobb túrára Tisza-tó köré, Dunakanyar köré, stb.
7.
60-70 km-es túrák, a Dunakanyarban is, pont a mászós része volt a legrosszabb (mondjuk az nem a bicó típusától függött, hanem hogy a fantasztikus Tourney-váltót nem tudtam 20-asból lejjebb kapcsolni - 21 sebességes volt az a monti).
Eddig egy 26-os montim volt, városban még csak-csak, de meredekebb utakon nagyon lemaradtam a többiektől. Ezért is veszek most új binyót (meg mondjuk azért is, mert az előzőt ellopták, de az nem ide tartozik).
120k a plafon, ebből nyilvánvalóan nem lehet normális új biciklit venni, inkább használtat böngészek. Ha már itt tartunk, mi az a váltó mondjuk Shimanóból, ami alá nem szabad adni? Hallottam, hogy a Deore már elég a többségnek, de az Altussal is lehet boldogulni. Mi az a minimum, ami alatt nem érdemes nézelődni?
+ 173 cm magas vagyok és 85 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!