600 ezer ft körül tudtok ajánlani országúti kerékpárt?
Figyelj, neked sok és ezt meg is értem. Engem meg nem érdekel, egy gyors, kényelmes kerékpárt szeretnék venni idén. Sportolás a célom, nem versenyzés.
Van egy 3 éves fitness kerékpárom, de nekem az elég lassú és sokkal fárasztóbb.
Eddig csak 1x estem el, átlag sebesség 23km/h.
Kipróbáltam barátom gravel kerékpárját, hát az 100x jobb, gyorsabb, kényelmesebb.
pedig majdnem ugyanannyiba kerül kb.
Remélem valamelyik tapasztalt kerékpáros tud ajánlani 600 ezer kerül valami jó kerékpárt.
Ha ennyit elköltenék rá, már hozzátenném azt a kicsit a hidraulikus tárcsafékre. Elég nagy előrelépés a mechanikushoz képest.
látszik, hogy életedben sosem kerékpároztál.
fitness kerékpárnak is olyan a gumija mint országútinak.
Attól függ. Ennyiért alumíniumvázast kapsz karbon villával, de abból felső-középkategóriás felszereltségűt, például a Cannondale Topstone van ebben az árban. Áron belül szerintem a Gepida cassis is jó jelölt lehet, főleg hogy azon már tényleges gravel szett van, GRX 400-as. Mindkettő amit javasoltam gravel, ha a kényelem is szempont inkább azokkal szemezgess.
Körül lehet nézni használt piacon is, direkt outiból ennyiért esélyesen kapsz teljesen karbon építésű gépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!