Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » BTwin Triban 520 vélemény?...

BTwin Triban 520 vélemény? Egyéb belépő országúti kerékpár 150e Ft körül?

Figyelt kérdés
Megvenném első országúti kerékpáromat, és árban ezt találtam legjobbnak - igazából a legolcsóbb amin Shimano váltók és fékek vannak - viszont a Decathlonos márka kicsit eltántorít. Ha valaki használja vagy volt már ilyenje az írja le mit gondol, vagy ha más ilyen árban levő kerékpárról tud! Köszi előre is!

2017. márc. 25. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ne vegyél ilyet! Normális országúti újonnan min. 250, de inkább 300. Ennyiért egy használt, alu, 105/Ultegra/Veloce szettes bringát vennek. Az a baj a btwin-nel, hogy miutan megvetted, megunod, megtapasztalod, hogy szar, aztán meg feláron sem tudod eladni, mert annyiért inkább megveszik a CrMo pezsgő 105-os 30 eves bringát, mert azok is hasznalhatobbak mint ezek a vackok.
2017. márc. 25. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is BTWIN akartam venni, mivel csóró vok. Aztán végül lebeszéltem magam inkább spóroltam, most fogok venni minimum egy tiagra 4800-as szettes alá nem adom és minimum Wilier, Merida, ktm
2017. márc. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!