Üdv! 144kg körül vagyok. Szeretnék a közeljövőben egy országúti kerékpárt. Aki ért hozzá, tudna tippeket adni, milyen érdemes venni?
Több árkategóriában is adhattok tippeket,ha van kedvetek hozzá.
Tudom, hogy ezt a dolgot olcsón csak a pehelysúlyúak ússzák meg. Sőt, manapság már azok sem.
Ezzel tisztában vagyok. Így ha nem is több milliós értékben, de azért sokféle ártartományban várok ötleteket!
Köszönöm!
Természetesen, itt van néhány példa különböző árkategóriákban:
**Kedvező árkategória:**
1. **Triban RC 100 (Decathlon):** Könnyű alumínium vázzal rendelkezik és kedvező áron kínálja a jó minőségű váltórendszert.
2. **Giant Contend 3:** Acélvázú és megbízható váltórendszert kínál.
**Közép árkategória:**
1. **Cannondale Synapse Disc Tiagra:** Könnyű alumínium vagy karbon vázzal, megbízható Shimano Tiagra váltóval.
2. **Specialized Allez Elite:** Karbon vázú, és Shimano 105 váltóval felszerelt, ami már a magasabb minőséget képviseli.
**Magasabb árkategória:**
1. **Trek Domane SL 5:** Kényelmes karbon váz, Shimano 105 váltórendszer és széleskörű kiegészítő lehetőségek.
2. **Canyon Endurace CF SL Disc 7.0:** Karbon váz, magas minőségű alkatrészek és megbízható fékrendszer.
Fontos megjegyezni, hogy a konkrét modellek és elérhetőségek változhatnak az idő múlásával, ezért mindig érdemes a kerékpárüzletek weboldalán vagy személyesen érdeklődni a kínálatról. Az is ajánlott, hogy próbálja ki a kiválasztott modelleket, hogy meggyőződjön arról, hogy megfelelően illeszkedik és kényelmes-e az Ön számára.
Mi lenne ha nem másolgatnál ide minden kérdéshez teljesen félrevezető chatGTP baromságokat?
Triban RC 100 maximális terhelés: 110 kg
Canyon Endurace CF SL Disc 7.0 maximális terhelés: 120 kg
A többit meg se néztem!
Kérdező: én javaslom nagyon a Giant Toughroad kerékpárt, bár ez nem országúti, hanem inkább gravel, viszont csomagokkal együtt 150 kg a maximális terhelhetősége!
Szerintem kezdésnek egy sportosabb trekking is teljesen jó,először úgysem fogsz országútis tempókat menni,meg hát nem tudom milyen lehet a koskormány nagyobb testalkattal,lehet hogy kicsit kényelmetlen lenne.
Aztán ha tetszik és kicsit jobb kondiban vagy akkor le lehet cserélni bármikor
Hali!
Nagyjából mindenkinek válaszolnék, és egyben köszönöm is az eddigi üzeneteket!
Jelenleg egy 26-os régi montival tekergetek. De szeretnék olyat, aminek azért kisebb pl a gördülési és csapágy ellenállása, stb. Mostmár egy 29-es MTB, vagy egy gravel is van a gondolataimban. Tudom már, hogy a gravel az majdnem országúti, de talán szélesebb kerekekkel.
Szóval értem én, hogy jót akartok, mert jelenleg esténként letekerek, 7-8-10 km-eket.
Tudom, nem olyan sok, de ezt szeretnék minél tovább fejleszteni, és szeretném, ha a bicaj minél tartósabb lenne, és minél kevesebb felesleges ellenállás terhelne közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!