Akkor ezt meg is válaszoltad, egyébként még nem láttam villogósat.
2023. okt. 13. 10:19
2/11 anonim válasza:
NE!
Ezerszer jobb a mögötted érkező autósnak, ha fixfényű.
Irgalmatlan zavaró a karácsonyfa, és nem, nem fogja hamarabb észrevenni.
2023. okt. 13. 22:15
3/11 Alex Fly válasza:
@2: pedig de. Tapasztalatból mondom, hogy pl. városi környezetben a sok piros fény között jóval hamarabb kiszúrom a villogó kerékpárlámpát, mint a folyamatos fényűt, amely elveszik a sokszáz hasonló között.
2023. okt. 13. 22:19
4/11 anonim válasza:
Én is tapasztalatból mondom. A távolságát se lehet tisztességesen felbecsülni. Egyezzünk ki abban, hogy a folyamatos fényben hozzávillogó lenne a legjobb, ami gyakorlatilag pulzáló fény, így van folyamatos fény is, és van erős-gyenge váltakozás is.
2023. okt. 13. 22:27
5/11 MolotovPunk válasza:
A dinamós lámpából én még nem láttam villogósat, valószínűleg abból nincs olyan. Én is a fix fényű lámpára szavazok, olyat is használok elöl hátul, csak az enyém elemmel működik. Egyébként engem kicsit irritál mikor valakinek erősen villog a lámpája bringán. Főleg elöl zavaró az.
2023. okt. 14. 13:35
6/11 anonim válasza:
Láttál már. Az a ledes amiben nincs állófénykondenzátor és lassan megy, illetve amikor elindul és nincs még feltöltődve a kondenzátoros kondenzátora, akkor az villog. A hátsó még csdak-csak oké, de az első kegyetlen a szembejövővel.
2023. okt. 14. 16:07
7/11 A kérdező kommentje:
Nem a dinamó feszültségimpulzusaival azonos ütemben járulékosan villogóra gondoltam, hanem olyanra, mint az elemes vagy akkus villogósok.
2023. okt. 15. 05:30
8/11 anonim válasza:
Jegyezd meg, hogy váltakozóáramú GENERÁTOR.
NEM dinamó!!!
2023. okt. 15. 17:32
9/11 A kérdező kommentje:
Igaz, valóban agygenerátornak kéne hívni, bár lehet hogy páran csak néznének..
Egyébként érdekes, hogy a kérdésben említett lámpa konkrétan villog DC 12V és 15V bemenetről és ciklikusan, a villogás ütemében zárlatolja a tápegységet...
A lámpán mellesleg az AC át van húzva és DC szerepel, szóval a fene sem érti.
6-48V DC-ről kéne működnie elviekben, a gyakorlat már más...
2023. okt. 16. 07:18
10/11 anonim válasza:
Csak ne nagyon nézzenek. A gumidörzsölős is generátor, az agyba beszerelt is generátor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!