Hogyan tudok biciklit "tuningolni"?
Van otthon egy Kellys ARC 10-es országútim amit napi szinten használok edzésre, és arra gondoltam szabadidőmben építgetem kicsit itthon hogy kicsit javítsak a paraméterein. Első körben egy jó sport gumiszettre gondoltam, illetve tárcsaféket is nagyon szeretnék de nem hiszem hogy azt meg lehetne oldani a jelenlegi felnis helyett. A váltók rendben vannak, a súlya is egész alacsony, és a kormányra is tekertem már egy nagyon kényelmes bandázst.
Miket tudnátok javasolni, hogy kicsit feldobjam a bringát, és sportosabb legyen?
A legjobb tuning a kerék. Új, könnyű gumi, komplett új kerék. Főleg, hogy általában a gyári kerekek nagyon gagyik és nehezek.
Utána jöhet a váltó, ha van rá keret, mehet rá egy 105-ös szett. Sajnos a felnifékes biciklire nem lehet tárcsaféket tenni, de a 105-ös felnifék is sokat fog dobni az élményen.
Ha szar utakon használod, lehet rá venni valami rezgéscsillapítós stucnit, pl Redshift Shockstop. nekem nagyon bevált hosszú távokon. A karbon kormány, karbon nyeregcső is népszerű fejlesztés, bár ott már inkább elgondolkodnék egy jobb biciklin inkább.
Ha világ minden pénze a tied akkor:karbon kormány es nyeregcső termeszetesen karbon aero felikkel. Tárcsafék titán tarcsával és üreges titán csavrokkal.
Ha karbonkicsit "izé" akkor Tune a te gyártód az is könnyü és telefonszámhoz hasonló árakkal dolgozik.
De ha csak optika a lényeg mindenféle tiritakraság meg a kényelem akkor.
BTS-bike tuning sistem...ha még létezik egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!