Hogyan tudok biciklit "tuningolni"?
Van otthon egy Kellys ARC 10-es országútim amit napi szinten használok edzésre, és arra gondoltam szabadidőmben építgetem kicsit itthon hogy kicsit javítsak a paraméterein. Első körben egy jó sport gumiszettre gondoltam, illetve tárcsaféket is nagyon szeretnék de nem hiszem hogy azt meg lehetne oldani a jelenlegi felnis helyett. A váltók rendben vannak, a súlya is egész alacsony, és a kormányra is tekertem már egy nagyon kényelmes bandázst.
Miket tudnátok javasolni, hogy kicsit feldobjam a bringát, és sportosabb legyen?
Elsőre egy jó gumi jó ötlet, lehetőleg hajtogatósat vegyél, az jóval könnyebb.
Egy jó kerékszett is sokat tud javítani (kisebb tömeg, finomabb csapágyak)
Integrált hajtás (pl. Hollowtech II) a négyszögtengelyes helyett (Nem böngésztem végig a bicikli specifikációját, csak ez általánosságban elmondható) Nem szükséges szerintem egyből felsőkategóriás (Ultegra, DuraAce)
Váltást akkor érdemes fejleszteni, ha már megérzed, hogy túl nagyok az ugrások a fokozatok közt, amikor váltasz. Nem attól lesz gyorsabb egy bicikli, h 2x7 vagy 2x10 sebességes
De ezeket a fejlesztéseket úgy éri meg, hogy te megszereled magadnak vagy akciósan/használtan beszerszed az alkatrészeket.
PET palackot kell oldalt kártyalapszerűen kivágni, kihajtani a küllőre, a palack alját levágni és az egészet kipufogószerűen odaszigszalagozni.
A kártyatrükk lejárt lemez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!