Gepida alboin 200 -at (női) néztem ki, 44-es vázméret elég lehet 164 centimhez?
Ha mindkettőn beállítottad a nyerget úgy hogy neked jó, akkor a nagyobbikat vedd, mert azt is tudod lejjebb engedni, ha kell. Abban a cipőben voltál amiben tekerni fogsz, vagy valami 5 centi vastag holdjáróban?
Ha tekerni akarsz és nem terpeszállásban ücsörögni a nyergen, akkor fel kell emelni a nyetget annyira, hogy kinyújtott lábnál ne tudd a bokádat lejjebb süllyeszteni. SOKKAL jobb lesz így!
De nálad szempont az is, hogy a gyereket fel-le tudd pakolni.
A kolikent felejtsd el mindenhogyan, nem való neked, csak olyan vegye aki anno Daciát is maga javította...
Gepidánál maradj mindenképpen, az egy kicsit jobb. A 48-as mérethez írt 3 ujjas emelés pont jó.
A gyerekülést fel tudod rakni???!!! Csomagtartója elbírja a gyereket???!!!
Sportcipőben voltam, amiben itthon is biciklizek.Lábujjamat tudtam letenni , úgy lett a nyereg beállítva. Az eladó segített. Ő első körben a 44-est mondta, merthogy ezeknél a bicikliknél az a szép, ha fel van emelve az ülés rendesen.De igazából mindegy. A 165 centim határeset, mindkettőhöz jó. Max tényleg az ülés magassága , illetve alacsonysága "rondíthat" a képen.
Amin most gondolkozok, hogy a gyerekülésünk dönthető, tehát a nyereg alá billen elvileg (legalábbis a mostaninál). AZ, hogy a Gepidánál hogy illeszkedik majd , jó kérdés. Jelenlegi óriás biciklimnél útba van a nyereg, de fentebb. . A csomagtartót levesztik nekem, mert adapteres az ülés. Átaplikálják a lámpát a sárvédőre, ez benne van az árban, rendes volt az eladó.
"merthogy ezeknél a bicikliknél az a szép, ha fel van emelve az ülés rendesen"
jajjj....
Azt vedd meg amelyikkel a gyerekülést gyerekkel együtt tudod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!