Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gepida alboin 200 -at (női)...

Gepida alboin 200 -at (női) néztem ki, 44-es vázméret elég lehet 164 centimhez?

Figyelt kérdés
Sehol sincs összerakva rendesen , hogy kipróbáljam, voltunk ma vagy 12 boltban, ebből kettőben volt ez a bicikli, de nem lehet kipróbálni. Napi 30-60 km-re hazsnálnám, sokszor gyerekkel mögöttem. Időnként nagyobb alföldi túrákhoz. Nem vagyok már fiatal, a cross kerékpár nem jön be, ez a stílus tetszett, amit a Gepida képvisel. 200 ezer alatt keresek. Szóval van a fő kérdésem, de egyéb ötleteket is szívesen hallgatok.
2023. szept. 4. 14:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Megméred a jelenlegi bringádat mindenhogyan, és amazt is. Így össze tudod hasonlítani.

Egyébként meg tegyél ki ilyenkor linket.

Melyik az amit kinéztél? Több is van.

[link]

2023. szept. 4. 15:17
 2/15 A kérdező kommentje:

A mostani nagyon nagy..megmértem, 56 centi. Ezt kaptam egyszer, végre van valamennyi plusz pénzem venni sajátot, a térdem is helyrejött. Ezt néztem ki.

[link]

2023. szept. 4. 15:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy hasonló, 46-os vázmérettel. Én 165 cm vagyok, de a lábam hosszú, a karom meg rövid. :( Nem igazán volt jó a méret, csak ha feljebb húztam a nyerget. A kormány viszont túl széles volt, azon nem tudtam változtatni.

Van egy öreg, 54-es városim hajlított kormánnyal, az sokkal kényelmesebb.

2023. szept. 4. 16:05
 4/15 anonim ***** válasza:

És azt az 56cm-t pontosan hol-mi között-hogyan mérted?

Azt is nézzed, hogy a földtől hány cm-re van a középcsapágy magassága. Még két azonos kerékméretű bringánál is lehet eltérés. Az én 26"-om például magasabb középcsapágyú mint egy 28"-os bringáé.

2023. szept. 4. 17:13
 5/15 anonim ***** válasza:

Egyébként meg olytökmindegy. Vedd meg a kisebbet, ha nem jó visszaküldöd.

És különben is, a kicsibe lehet hossszabb nyeregcsövet tenni és ugyanoda jutsz ülésmagasságilag, de a nagyobba nem tudsz kisebbet tenni.

Akkora átverés lett ez a bicikliipar, hogy na.

Tisztességes leírás sehol nincs csak parasztvakítás.

Egyébként meg minden váz kínai... a gepida is.

2023. szept. 4. 17:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Lehet átverés, de nekem kell egy kényelmes bicikli. Szeretek túrázni, de nagyon nehéz ezzel az öreg nagy bicajjal, főleg, hogy cipelek hátul 22 kilós sérült gyereket. De a házban megbolondulok, mozogni kell, nekem is jó, neki is.Ritka utálatos a legtöbb bicikli boltos, talán2 volt aki segítőkész...de nem mondanám szakértőnek. Volt, ahol lenéztek, mert nekem sok a 300 ezer. Most azért guglizok. Szegeden van egy hatalmas üzelt, holnap lehet elmegyek. Most néze egész jó áron van Koliken női váltós alu kerékpár. Nem ragaszkodok aGepidához, csak kéányelmes legyen tekerni , bírja a térdem, ami nagyon fontos. De sajnos nem értek hozzá.
2023. szept. 4. 17:58
 7/15 A kérdező kommentje:
2023. szept. 4. 17:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Általában a gyártók meg szokták adni, hogy melyik méretű bringát milyen magassághoz ajánlják. Próbálj meg rákeresni.
2023. szept. 4. 18:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy a 44-es pontosan mit takar, minek mérete.

Nekem a 165 centimhez az országútim 51-es, a fitnessem 52-es, a trekkingem pedig 54-es. Felsőcső hossz. Tehát ha ebből indulunk ki, a 44 valami gyerekméret. De persze elképzelhető hogy a Gepida máshogy méretez, valami mást ad meg.

2023. szept. 5. 08:18
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez a Koliken, ez nagyon vacak!

Ne vegyél ilyet, mert a napi 30-60 kilométert TUTI nem fogja bírni pár hónapnál tovább. És akkor ablakon kidobott pénz.

Nem azt mondom, hogy a Gepida akkora csúcs lenne, de még az is 1000x jobb, vállalhatóbb, mint a Koliken.

Azt sem engedték a boltban, hogy felülj a kerékpárra? Nyilván nem mehetsz el vele próbakörre sajnos, de legalább a felülésnél érzed valamennyire, hogy mennyire kényelmes.

Illetve, ha tudsz, nézz egy ilyen vagy hasonló használt bicajt, amit magánszemély hirdet, és engedi kipróbálni. Beszéld meg vele, hogy átnézés után veszed csak meg.

Én vettem biciklit használtan, de mivel különösebb szakértő nem vagyok, miután a képek és a kérdések alapján jónak tűnt, egy közeli bicikliszerviznél beszéltük meg a megtekintést, ahol 5000 forintért átnézte nekem a szervizes srác.

2023. szept. 5. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!