Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Más is csak a buta autósok...

Más is csak a buta autósok miatt nem szeret kerékpározni?

Figyelt kérdés
Állandóan sávon belül előznek, elsőbbséget nem adják meg, minden nap egy életveszély.
2023. aug. 29. 19:32
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%
Olyan utakon megyek, ahol kevés az autó. Feltűnő ruhában, erős villogó lámpákkal. Így is vannak hülyék, de jóval kevesebb.
2023. aug. 29. 20:30
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek kerékpározni, de a nagy autóforgalmú utakat inkább kerülöm.
2023. aug. 29. 21:13
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos kell ilyen utakon mennem, mert nincs kerékpár út. Gyűlölöm! Most már hétvégén is nagy a forgalom, mindenki rohan...

Én azt szoktam csinálni, hogy beljebb megyek a padkától és néha forgatom ide-oda a kormányt mintha bizonytalan lennék, így le szoktak lassítani.

2023. aug. 29. 21:33
 4/33 anonim ***** válasza:
83%
Én eleve nem szeretek biciklizni, de nagyvároson belül életveszélyesnek is tartom.
2023. aug. 29. 22:14
 5/33 anonim ***** válasza:
73%

Én személy szerint a többi bringás miatt sem. Rosszabbak mint az autósok.

Az tény, hogy az elsőbbséget nem kapod meg. Na nem mintha bringástól megkapnám amikor átmegy előttem a piroson. Vagy 10-ből hány biciklis csenget le, amikor a kerékpárúton kijelölt zebrán kelek át?

Belvárosban is rendszeresek voltak a semmiből a bicikliútra beromboló kerékpárosok. Volt aki simán kivágódott velem szembe és elindult a forgalommal szemben.

Autó alá is azért kerültem egyszer majdnem, mert lakott területen kívül a tök sötétben szembejött velem egy kivilágítatlan kerékpáros.

2023. aug. 29. 22:24
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy személy szerint ezért szeretem inkább a gyalogtúrákat. Kimegyek kocsival/tömeggel a természetbe és ott valamennyire tudom minimalizálni az autós forgalmat. Bár ott is akadnak érdekességek.
2023. aug. 29. 22:26
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehetőségem van, csak olyan helyen biciklizek, ahol van bicikliút, vagy -sáv, illetve esetleg kis forgalmú úton. Nem érzem magam biztonságban az autók között egyszerűen.
2023. aug. 29. 23:45
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

„ Basszák meg a biciklisek. Folyamatosan akasszák a forgalmat.“

Akkor talán ideje mindenhol kiépíteni normális bicikliutakat. Szégyen, hogy a 21. században egy elvileg modern, európai országban a fővárosban (!) alig van bicikliút, ami van, az meg fele olyan széles, mint szükséges lenne a biztonságos biciklizéshez. Németországban élek, évente 1-2szer jövök csak Magyarországra. Ott télen-nyáron szinte mindenhova biciklivel megyek. Egyszerűen nincs olyan úti cél, amit ne lehetne biciklivel úgy elérni, hogy akár egy métert kelljen ott mennem, ahol semmi keresnivalóm, az autók között az úton. Magyarországon nem tudnának annyit fizetni, hogy biciklire szálljak.

2023. aug. 30. 00:51
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább kerülöm ott ahol veszélyes a hely.
2023. aug. 30. 01:44
 10/33 anonim ***** válasza:
86%
8# moondja ez, aki 5személyes suvval megy wc-re is.
2023. aug. 30. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!