Milyen szintű defektvédelem a hard-case?
Mármint mennyire számít jónak?
Azt írják, hogy defektvédelem tipusa Hard case, az jónak számít kerékpár külsőben?
Az nem baj, hogy ez amit rendelni szeretnék ez 28×1.25-ös, a régi külső pedig 28×1.5-ös? Minden más adat stimmel.
Vagyis a régi külső:
28×1.5
700-32c
32-622
Minden gyártó máshogy nevezi a defektvédelmét, gyártón belül is van sokféle fantázianév, ez is egy a sok közül.
Ez egy gyártói felcímkézett gumi, valószínűleg valami OEM tucattermék, amire ráírták, hogy Bontrager. Inkább kerülném. Milyen biciklire kell és milyen útviszonyokra? Ez egy aszfaltra való gumi, országúti vagy fitness biciklikre.
Akkor neked nem országúti gumi kell, hanem túragumi, aminek erős defektvédelme van. Ilyen pl. a Schwalbe Marathon (Greenguard). Van belőle 32-es és 37-es is.
Ezeket hívták anno "félversenynek" is, pedig ilyen kategória igazából nincs. Nekem is volt egy hasonló, sosem tudom, minek nevezzem. Akkor egyszerűen váltós bicikli volt. :) Utolsó éveiben folyton defektet kaptam vele, általában királydinnyétől, aszfalton. :(
Most van egy "szintén zenész", 37-622-es, nulla defektvédelmű gumikkal, de a Slime defektgátló folyadék egyelőre megmentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!