Szeretnék kérni véleményt, tapasztalatokat a gravel kerékpárokról? Melyik bicikli kategoría jött nektek be legjobban? Menyire jó átétele illetve megbizható ha csak hátul van váltó?
nagyon hosszú ideig MTB-t használtan, Öreg acél vázas 26" öszteszkopost (ezen tanultam meg kerékpárt szerelni) Az év elején vettem egy 28" trekinget, illetve használtam barátnőm országuti kerékpárlyát is .
Teljesen össze vagyok zavarodva melyik kategória is tetszik számomra.
Mindegyiknek van előnye meg hátránya is.
Most azon gondolkodom hogy össze raknék magamnak egy saját kerékpárt lehető legegyszerübb megoldásokkal. PL: „Hagyományos” Cantilever fékkel nagy erőkarral. Csak hátsó váltós megoldással. aluminium vázal 26" méretbe, (teleszkopon, hogy elől legyen még át gondolom.)
(De előbb mindenképpen ki fogom probálni, a gravel kategórát is)
Cél: könnyü legyen(panel lakás átka a sok lépcső), jó átétel legyen dombos útak miatt, aszfaltos úton tudjak vele gyorsan haladni, és ne dobjon le magáról a kavicsos/földes utakon
"1-2 hónap után több dolgot is javítani kellett rajta, fékeket, váltókat"
Nem mondod komolyan, hogy a kopó alkatrészeket időnként cserélni kell, ha valaki használja a kerékpárját? Ennyi erővel újat se vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!