Hol van Magyarországon vagy Szlovákiában legalább 70 km egybefüggő, normális kerékpárút?
Figyelt kérdés
Amiről így hirtelen tudok, az a Budapest-Balaton és a Budapest-Szob, ezek vannak (többé-kevésbé) normálisan megcsinálva.2023. júl. 17. 21:20
11/17 anonim válasza:
"ott megy az EuroVelo 6 is"
Vagyis: "egybefüggő, normális kerékpárút"
12/17 anonim válasza:
Alex Fly
Nekem 150 km lenne egy ilyen etap. De jó lenne, ha lennék olyan edzett, hogy bírnám és 12 óra alatt meglenne. :)
13/17 anonim válasza:
11, nem teljesen, mert nincs kiépített kerékpárút végig. Van, ahol burkolatlan. Attól, hogy odarakják az EV6 jelet, még nem lesz kerékpárút, csak útvonal.
14/17 anonim válasza:
Így van 13! Szemantikázzunk csak! :D
Így híjják, meg úgy híjják.
De tudjuk az alapszabályt: minden út kerékpárút!!
15/17 anonim válasza:
Szerintem a 11-es útra is oda van rakva. 😂
16/17 anonim válasza:
Magyarországon a leghosszabb út szerintem Kalocsától Békésszentandrásig húzódik, a Duna mentén töltés, egyébként kerékpárút, ez bőven 300 km-en felül van. Igaz, akad egy-két rövidebb szakasz, ahol a folytonosság megszakad (pl. 55-ös út M5 felüljáró, 47-es út Tisza-híd).
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok segítő jellegű választ, az Esztergom/Párkány-Pozsony, Baja-Szeged, utakat nem ismertem, de mindenképpen megnézem, a tisza-tavi és a Balaton-kör megvolt, csak nem jutott eszembe. Köszi még egyszer mindenkinek, remélem, másnak is hasznos lesz a kérdés!
2023. júl. 21. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!