Magyarország kerékpárútjairól van valahol a neten teljes lista?
Az a baj, hogy amik térképek vannak, azok mind hiányosak. Vagy a régebbi bringautak nincsenek jelölve, vagy az újak hiányoznak kompletten.
Túrák tervezéséhez kellene. De nem igazán találok, vagy rosszul keresek, ezért kérek itt segítséget.
Megtervezném az általam használt netes bringatérképek alapján, és ha lenne lista, abból csekkolnám, hogy van-e jobb útvonal...ÉRtitek.
NEM TÉRKÉPET kértem...! Ezen sincs minden rajta!!!!!
Valami listát, vagy ilyesmit...
Milyen listát szeretnél? Ami felsorolja az ország összes kerékpárútját?? Váci út, Berlini út, József utca, Péter tér, stb....???
És még fel is háborodik... Segítsen neked...
Csak térképet tudok...
A turistautak.hu és az openmaps.eu térképei naprakészek; akár heti/napi frissítéssel.
Ha kérsz szerkesztési jogotb akkor hozzáférsz a térkép alapjául szolgáló adatbázishoz isb amelyben szerepelnek az általad igényelt adatok is...
Sokat fogok írni, talán valaki hasznát veszi, mert én sem listát adok (aminek kb. nulla lenne az értelme, egy több ezer tételes címlistából bogarásznád ki a kerékpárutakat, ahelyett, hogy a térképre nézel?)
Az első válaszban linkelt openstreetmap bringás nézete a legfrissebb anyag.
A telefonra meg fel kell dobni az ingyenes Oruxmaps appot:
A szintén ingyenes openstreetmap térképet:
És a szintén ingyenes témával ki fogja emelni a kerékpárutakat/sávokat:
Listát nem fogsz találni (vagy magadnak legyártani), ami ennél jobb és használhatóbb lenne. Ráadásul az OSM anyaga az utóbbi években durván feljött, nagyon sok földút, objektum és felület került már rá, túrára is bőven használható.
Ha nem leszek ilyen álmos, megnézem amit linkeltetek, mert kettő így link alapján nem ismerős.
Valóban jobb térkép, de eddig akárhányat néztem, csekkoltam, és bizony hiányosak voltak...!
Alex által ajánlott tuhu… Hát azokon utcák is hiányoznak, hát még bicikliutak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!