A Lichess. Org oldalon 1840 pontotom van de akárhányszor győzök, már nem kapok pontot. Miért van ez? Illetve a Lobbi lista is üres. De amikor kijelentkezek, tele van. De bejelentkezve már néha találok 1-1 játékost csak.
Kb 8x-9x nyertem egymás után. Lehet, hogy azèrt üres a lobbi, mert hozzám mért statisztikával mutat játékost? Mert azt hallottam ritka a 8 győzelem egymás után.
A szimultánt leszámítva
Épp ezaz. A lobbiban meg minden be van pipálva és, hogy minden játékmenetet keressen. De 1-2 embert ha feldob néha.
De ez azóta van mióta nem kapok pontot 1840 megszerzése óta.
Valószínűleg azért nem kapsz pontot és azért nem talalkozol senkivel mert a játszmáidban elo-pontra szűröd az ellenfeleket és a szűrő nincs arányban a te elő pontjaiddal.
Magyarul olyan szűrőd van hogy pl max 1400-as erősségű játékosokkal vagy hajlandó játszani. Nekik érthető módon olyan szűrőjük van, hogy nem akarnak sokkal erősebb jatekosokkal játszani ezért az ő kiírásaikat nem látod, a veled azonos erősségűekét meg a saját szűrőd miatt nem.
Hát valami mégis el van bszarintva, hogy ha nem kapsz pontot. Esetleg unrated játékokat játszol.
Ha nem találsz partnert akkor lehet, hogy olyan fura időbeállításokkal játszol ami senkit sem érdekel.
Ebben a pillanatban kb 20000-en vannak fenn, ezt a képernyő jobb alsó sarkában mutatja az oldal.
A ? az élő pontszám után azt jelenti, hogy az illető "provisional" státuszban van, vagyis még nem játszott elég meccset ahhoz, hogy stabil pontszámot lehessen hozzárendelni. Ha jól tudom 5-10 meccs után tűnik el, addig sokkal nagyobb mértékben változik a pontszáma egy meccs után. (tehát ha pl ez az első játszmája és 1500 pontosként legyőz egy 2000 pontosat, akkor kap kapásból vagy 3-400 pontot. Ha utána kikap egy 1200-astól akkor veszít ugyanennyit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!