Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szükségem lenne egy biciklire,...

Szükségem lenne egy biciklire,de nem tudom milyet kéne vegyek. Valaki esetleg tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Ami nekem igazán kéne,az egy verseny.

(Úgy értsd,hogy eddig én úgy tudom hogy a versenybicajt "városi" bicajnak is nevezik.

Kb egy 1,5cm a kerék szélessége saccra.)

Ami úgy megy ha hajtják,mint a puskagolyó.

Maximálisan sebességre kifejlesztett.

Vékony kerekű jó lehet,csak azon nincs teleszkóp.

Nekem pedig az jó lenne ilyen rossz utakon.

Van ami egy picit vastagabb,nem sokkal.

Azt hallottam az a "városi mountain bike".

Tehát valami átmenet kellene.

Nyilvánvaló hogy ez a nagyon vékony kerekű megy úgy,mint az állat.

De sok rossz úton,ami sose lesz kész igen kellemetlen.

Gyakran láttam ilyen gyerekméretű bicajokat,amiken felnőttek ültek.

Nem is értem,hogy az hogy lehet gyorsabb...

2023. júl. 17. 13:08
1 2
 11/17 MGéza ***** válasza:
#10: Nem, de bizonyára csomagfeladásról hallottál már, nem igaz? Csak szemezgetek vele hosszú ideje, hogy az outim mellé kéne valami könnyű fitness-trekking keverék gép, túrázni. Csak bizonyos okokból kifolyólag nem jutottam el odáig hogy meg is vegyem.
2023. júl. 18. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:

" Gumik: WTB Horizon 47mm "

Szerintem a 47-es gumi nem az, amiről a kérdező ábrándozik.:(

2023. júl. 18. 21:24
 13/17 MGéza ***** válasza:
0%
#12: Azt a legegyszerűbb cserélni. Akinek az se megy, az ne vegyen kerékpárt szerintem. Amúgy sima mintázatú flaszter gumi, ami szélességéből adódóan könnyű terepen is elgurulgat.
2023. júl. 18. 21:30
 14/17 MGéza ***** válasza:
Mondjuk ha én venném, biztos vennék rá Ride Tourt vagy hasonlót, az megvan 10-12k forintból, mivel ez nem defektálló (9--11-13-as válaszoló voltam).
2023. júl. 18. 21:33
 15/17 Alex Fly ***** válasza:
@14: 37-622 méretben... Az mindenre jó.
2023. júl. 18. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
37-622 van nekem is, az pont jó. Rossz, kátyús úton kicsit rázós futam, de aszfalton jól fut.
2023. júl. 18. 22:30
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nem, de bizonyára csomagfeladásról hallottál már, nem igaz?"

Jártam már úgy, hogy biciklinél kisebb dolgot sem vitt már el futár, a méretére hivatkozva. Új biciklinél egyszer szóba jött, hogy a GLS elviszi túlméretes csomagként elég borsos áron, de az is szétszerelt állapotban, dobozba csomagolva jött volna. Ha a mostani biciklimet hirtelen dobozba kellene csomagolnom, hát nyilván nem megoldhatatlan, de bajban lennék vele.

2023. júl. 19. 07:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!