Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményed? Vegyek új...

Mi a véleményed? Vegyek új biciklit? Rosszul néz ki a biciklim?

Figyelt kérdés
23/F vagyok. Itt a kép biciklimről: [link]
2023. júl. 8. 21:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem a kérdező önmagának válaszolgatott az első oldalon. :) Elég érdekes, hogy kb. 5 percenként érkeztek a magasztaló válaszok (holott ennyire azért nem csúcs ez a bicikli), és hát szombat este nem szokott ilyen tolongás lenni a kerékpáros rovatban...

De nem baj ez, én is szoktam unatkozni.:)

2023. júl. 9. 22:52
 22/28 anonim ***** válasza:
72%

A nègyes választ èn írtam és nem vagyok a kérdező ...

Az a baj, hogy nem leszóltunk egyből valamit?

Viszont te nagyon rosszindulatú vagy!

2023. júl. 9. 23:25
 23/28 Jól van ez így? válasza:
100%
Emberek kategóriába írta ki, csak később átrakták ide.
2023. júl. 9. 23:33
 24/28 anonim ***** válasza:
61%
Abszolut nem jellemző rám a rosszindulat (pláne, hogy nekem is egy öreg, olcsó biciklim van), még segítő választ is adtam a kérdésre. Én humorosan próbáltam felfogni, amikor gyanúsak lettek a válaszok, és tulajdonképpen szórakoztatott a dolog. :)
2023. júl. 10. 18:11
 25/28 anonim ***** válasza:
42%

Eredetileg az emberekbe írta? Szent Isten!!!!

NE VEGYÉL BICIKLIT!

2023. júl. 10. 22:22
 26/28 anonim ***** válasza:
65%

#22!

Rosszindulat nélkül is ócskavas.

25 éve nem teszek canti féket, nem ahead-es stucni, műanyag pedált normális bringára.

2023. júl. 11. 22:39
 27/28 MolotovPunk ***** válasza:
72%
Ez boltba járáson kívül nem sok mindenre lehet jó! Komolyabb nagyobb távokra azért valami használható bringa jobb lenne!
2023. júl. 13. 23:54
 28/28 anonim ***** válasza:
84%

#26&27:

Bässzátok, ez egy olcsó bringa elöl-hátul csomagtartóval. Mi másra kellene, hogy jó legyen. Ez egy 10 éves Suzuki Swit bringa változata. Boltba, munkába elvisz, nem élmény tekerni, de nem is arra készulült. Amire jó arra viszont jó.

Mondjuk a modik is átgondolhatnák, ha tényleg az emberekbe került fel eredetileg a kérdés, egy nyilvánvalóan nem sport bringáról szólót miért nem a közlekedésbe raknak át.

2023. júl. 14. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!