Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményed? Vegyek új...

Mi a véleményed? Vegyek új biciklit? Rosszul néz ki a biciklim?

Figyelt kérdés
23/F vagyok. Itt a kép biciklimről: [link]
2023. júl. 8. 21:03
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
60%
Sajnos 31 éves korodra se lettél normális, 11-es.
2023. júl. 8. 21:41
 12/28 anonim ***** válasza:
20%

#12 Nekem legalább volt normális biciklim..

Jó persze azt hozzá kell tennem hogy én akkoriban sport szerűen kerékpároztam.

2023. júl. 8. 21:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazából senkit nem érdekel, hogy néz ki a bicikli, ha csak munkába-boltbajárás, rövid távú közlekedés a cél. Ellenben a műszaki állapota számít. Mennyire működöképes, van-e valami mechanikai hibája (váltók, fékek, gumik). Ha komolyabb baja van, javíttatni nem nagyon érdemes, akkor vegyél egy másikat. Ha nincs, használd ameddig bírja.
2023. júl. 8. 21:53
 14/28 A kérdező kommentje:
Pénzem van akár 5 dbot is vehetnék most. Nagyon szeretem ezt a bicót. Nagyon Köszönöm a válaszokat mindenkinekb!
2023. júl. 8. 22:00
 15/28 MGéza ***** válasza:
88%

A kikötött első fék az sugallja hogy valami gáz van vele, pedig általában ez a gány módon felrakott kosaraknak köszönhető, amelyek folyamatosan beleérnek a bovdenbe, vagy pont a féktestet taszigálják el.

Céleszköznek, munkába, boltba, ki a partra horgászni járni tökéletes ez amúgy. Legalább, nem tolvajmágnes.

Persze, ha jobbra vágysz, esetleg sportolnál vagy túráznál, arra 100%, hogy felejtős.

2023. júl. 8. 22:04
 16/28 anonim ***** válasza:
81%
Bammeg, az első fék ki van kötve.
2023. júl. 9. 04:02
 17/28 anonim ***** válasza:
57%
Inkább nőbe invesztálj.
2023. júl. 9. 04:02
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
#17 Épp ahhoz kellene vennie egy kicsit fiatalosabb, sportosabb biciklit ehelyett..
2023. júl. 9. 07:36
 19/28 anonim ***** válasza:
81%

Csináld meg az első féket, ellenőrizd a hátsó is fog-e, váltó bowdeneket szintén, szereld fel a kötelezőkkel (csengő, fényvisszaverők, lámpák). Javaslok egy pár sárvédőt is.

Egyébként szerintem semmi baja, teljesen használhatónak tűnik.

2023. júl. 9. 09:43
 20/28 anonim ***** válasza:
57%

Igazi aszfaltszaggató! Előre kell hajolni rajta, kölönben felemelkedik az eleje, olyant gyorsul!

Le ne cseréld!

Azon a lápán kéne kicsit igazítani ott elöl... a kosár miatt nem sokat ér :D

2023. júl. 9. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!