Melyik legyen a három közül?
Elsősorban rendes útra használnám és szeretném, ha "könnyű" lenne tekerni, ne legyen túl nehéz.Ezek alapján a Bianchi jobb választás, viszont a Cube felszereltsége is nagyon jó.
Kipróbáltam mindkettőt, de nem jutottam előrébb.
A cube kényelmesebb volt, viszont a Bianchi "jobban ment".
Mit javasoltok hosszú távra? A fitnesz gép se tűnt túl kényelmetlennek.
Előre is köszönöm!
1.
2. [link]
3.
Ezt elsősorban neked kéne eldönteni. Ha inkább túrabringás vagy, és fontos a hosszú távú kényelem, az valamelyest a trekking felé billenti a mérleget. Ha viszont a teljesítmény, fürgeség számít inkább, és aszfalton hajtanád a gépet, akkor én most is a Bianchi Alivio változatát javasolnám neked a linkelt bringák közül.
1: A Cube felszereltsége ezen az áron pont gyengébb. A Claris eggyel az Alivio szintje alatt helyezkedik el. A karbon villa viszont tényleg előny, ahogy az átütőtengely is.
Ha már Nulane, akkor a Pro verziót venném a GRX váltóval. Az nagyon korrekt kis bringa, de kicsit zsebbe nyúlósabb. A Tektro fék azért kicsit bántó, és nem értem, miért nem képesek csomagtartó felfogatási pontokat kialakítani a vázon. A villára meg raknak, amit alig lehet terhelni. A fene se érti ebben a logikát.
Nem tudom, hogy a Cube ragaszkodik-e a még a nyomorult press-fit középcsapágyakhoz. Úgy látom, ezt már nem adják meg a specifikációban. A Bianchi BSA menetes, ami jobb megoldás. Nem véletlenül tér vissza rá egyre több gyártó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!