Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan szereljem meg az első...

Hogyan szereljem meg az első teleszkópom?

Figyelt kérdés

Levegős teleszkópom van és a szelep letört. Azt mondták nem lehet szervízelni, újat kell venni, de én most nem tudok venni. Az lenne a kérdésem hogy valamit nem tudnék csinálni hogy ne legyen beesve a teleszkóp? Nem számít ha nem is működik, csak annyit szeretnék hogy kihúzva maradjon a teleszkóp hogy a tartása legyen normális a biciklinek.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2023. jún. 26. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem zárható a teleszkóp? Ha az, akkor nem lehet megoldani, hogy széthúzod, és úgy lezárod?
2023. jún. 26. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Zárható de ha széthúzom és lezárom akkor is lassan kb 5 másodperc alatt vissza ereszkedik ahogy rá ülök
2023. jún. 26. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor csak olyan extra sufnis megoldások jutnak eszembe, minthogy széthúzod, és a villába raksz valami csövet, ami fizikailag megakadályozza a szár becsúszását. Vagy a becsúszó szárra illő vastagságú csőből vágsz két akkora darabot, ami kilátszik belőle, és ráhúzod. Ha nem akarod szétszerelni, akkor hosszába kettévágod, és awab bilinccsel ráfogatod. Borzasztó kókány megoldás, de jobb így hirtelen nem jut eszembe. De ilyesmit csak akkor csinálj, ha tényleg biztos, hogy a kukába kerül az egész.

Amúgy utána kéne járni, hátha lehet kompatibilis alaktrészt szerezni, akár bontottan, hibás teleszkópból. Azért nekem kissé sántít, hogy cserélni kell. Normálisabb villákhoz kapni alkatrészeket. Ilyesmi javítószett kéne neked, ha kapható:

[link]

Ha megírod a villa pontos típusát, talán tudunk segíteni. Évjárat is kell, vagy ha van rajta valami cikkszám, kód, az a biztos.

2023. jún. 26. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Sőt, elég lenne egy kupak szeleppel. Pl. az egyik legáltalánosabb, suntour teleszkóphoz is lehet kapni:

[link]

2023. jún. 26. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Most nem azért de miért nem lehet szervizelni? Pontosan milyen teleszkóp?
2023. jún. 26. 22:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Magura teleszkóp, bele tört a szelep és elvileg nem fér hozzá az ember hogy ki tudja szedni a törött szelepet. Ezért gondoltam hogy akkor mindegy, csak amíg veszek újat addig legyen egy kicsi állása ne legyen be esve.
2023. jún. 27. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Panser. Vidd el máshová.
2023. jún. 27. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak nem tudja,vagy nem akarja megcsinálni:D Nem létezik hogy ezért az egész kuka legyen. Nekem csak rs volt eddig,de azokon a szelepet simán ki tudod szedni,nem hiszem hogy a tieden sokkal bonyolultabb lenne
2023. jún. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!