A teleszkópos első villát miért teszik be néhányan fordítva?
Figyelt kérdés
Van ennek valami oka azon kívül, hogy szerintük jobban néz ki? Vagy kophat úgy, hogy csak fordítva lehet rögzíteni?2022. szept. 28. 15:52
3/11 anonim válasza:
Van aki annyira nem ért hozzá, láttam már rá példát. Szándékosan soha nincs fordítva betéve. Vannak viszont teleszkópok, amiknek gyárilag is hátul fut a válla, ezért első blikkre laikusnak úgy tűnhet, hogy fordítva van beépítve.
4/11 anonim válasza:
Ha úgy érted hogy "fejjel lefelé",az olyan villa..Ha csak a kis összekötő cucc(nem tudom a magyar nevét) van a villa hátulján,akkor valószínűleg Manitou-t láttál,azokon szokott hátul lenni
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Az RS1 az egy tökmás téma úgy nem lehet betenni forditva. Semmiképp.
Szerontem is manitoukra gondol amik elöről nézneki úgy mint más háturol.
7/11 anonim válasza:
Erre gondol a költő szerintem: [link]
Ezami olyan amikor jön mintha menne. Igazi elönye is van,különben nem csinálnák.
8/11 anonim válasza:
Több olyan villa van, amelyiken hátul van a híd. Van olyan villám is, amelyiken elől és hátul is van.
Az áruházi bóvliknál azért van hátul, mert aki összeszereli, az nem ért a bringákhoz.
9/11 A kérdező kommentje:
Decathlonos rockrider volt.
2022. szept. 28. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!