Hogyan lehet házilag szétszedni egy bicikli teleszkópot? Többi lent -->
Figyelt kérdés
Eggyik haveromnak szétszedték és bezsirozták meg átnézték és most tök jól mozog . Az én teleszkópomra is ráférne egy karbantartás . Az lenne a kérdésem hogy házilag szét lehet e szedni és karbantartani vagy elég ha a becsuszóra kenek valamit ?2010. okt. 12. 20:00
1/3 anonim válasza:
néha szét lehet szedni!! az alját kicsavarod + a tetejét a rugót ki szeded belöle aztán szét kell húzni az egészet legalább megtudod hogy hogyan is néz ki!:) én csak azért szoktam szétszedni mert érdekel:P és ha már ott tartok akkor
meg is csinálom ha van baja!
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet inkább rábízom a helyi szerelőre : P Ha nem tudom visszarakni akkor faszolok xD
2010. okt. 13. 14:46
3/3 szotyi41 válasza:
vagy három éves koromba gondolkoztam ezen csak nem csak teleszkópon hanem MINDENEN XD
Amm vágd a földhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!