Miért gyalogolnak egyesek a teljes kerékpárutat elfoglalva egymás mellett?
Sajnos minden politika.
Az elektronyos bringa a biciklizés megcsúfolása, mégis azt nyomatják. Na a rollerezésről nem is beszélve. Hülyeségre mindig mindenhol van pénz!
24: Semmi gond nincs az elektromos bringákkal. Megvan az a terep és/vagy élethelyzet, ahol teljes a létjogosultsága. Menj el nyaralni az Alpokba, és meglátod! Amikor 60-80 km-hez társul 1500-2000m szintemelkedés, azt hétköznapi bringás lábból nem tekeri ki. Itthon a nyugdíjasok a halált várják, ott pedig vígan tekernek, túráznak az elektromos bringákkal.
Én amúgy nem látom, hogy bárki is tukmálná, hogy nekem márpedig ebike kell, és főleg nem értem, hogy jön ehhez a politika.
Az ebike munkába járni is praktikus, mert nem mindenhol engedheted meg, hogy leizzadva érj be munkába. A rásegítést beállításával el tudod érni, hogy egy könnyű, aerob terheléssel betekerj munkába. Pár liter üzemanyag helyett megúszod párszáz Wh áramból, és nem kell a dugóban mérgelődnöd. Én például 15-17 km/h-val tudok úgy munkába tekerni, hogy ne izzadjak le (végig emelkedik). Ez elektromos bringával kb. másfélszer gyorsabb lenne. Mivel a táv rövid, nem éri meg, de ha 20 km-re lenne a meló, akkor megfontolnám az ebikeot.
A rollernak is megvan a létjogosultsága, bár azt nem is igazán keverném bele a bringázásba. Nem az eszköz a hibás azért, amiért nem arra használják, amire való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!