Első lánckerekek mitől kotyognak?
Bármi lehet, mert nem értem hozzá annyira. Ha tekerem, kotyog, de egyszer már sikerült ideiglenesen megcsinálnom úgy, hogy ne csinálja. Eddig azt gondoltam, hogy a tengely, viszont közelebbről megnézve CSAK a lánctányérok mozognk úgy látványosan.
Érdemes leszednem megnézni? Ahogy írtam, nekem nincsenek célszerszámaim kéznél.
Mivel nem írtad le hogy milyen cuccról van szó, így csak nagyon általánosságban lehet bármit mondani.
Ahogy 1-es írta, ha a kettő hajtókart megfogod és mindkettő mozog, akkor a középcsapágy a rossz.
Ha a hajtőművön a lánckerekek mozognak, akkor azokat kell megnézni és ha csavaros, akkor lehet rajtuk húzni.
Imbuszkulcs kell hozzá, nyomatékkulcs nem.
A hajtókarok leszedéséhez pedig hajtőmű leszedő szerszám. De le lehet szedni anélkül is. Ha meg laza az egész, akkor még szerszám sem kell hozzá.
Prowheel hajtómű mtb alu 28/38/48t 170m my-ac41
Tengely idk, nem írja
Köszönöm az infót, megpróbálom leszedni. Más nem mozog jelenleg. Bem lesz könnyű meglazítani, de majd jelentek, ha sikerült megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!