Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen bevált, jó bringás...

Milyen bevált, jó bringás navikat, appokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Androidra

2023. máj. 18. 20:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom azt felfogni hogy kerékpárnál miért kell olyan navigáció mint autónál? Megnézed merre megy az út és hol van a következő letérésed róla és mész. Aki ennyire nem képes, az maradjon otthon, ne menjen inkább sehova!
2023. máj. 27. 08:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#21 Ugyanezt az autós is megteheti, semmi szükség navigációra. Megnézed merre megy az út és hol van a következő letérésed róla és mész. Aki ennyire nem képes, az maradjon otthon és ne menjen inkább sehova!
2023. máj. 27. 08:20
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Jajj ne keverd már az autós navigációval! Kocsival 20-30 métert teszel meg másodpercenként! Ott indokolt, hogy előre mondja, mutassa merre kell menni. Akinek van kocsija, jogsia az tudja. Akinek nincs, annak meg nem magyarázom, mert úgysem érti meg.

Kerékpározás közben bőven van időd navigálni, táblákat turistajelzéseket megfigyelni, telefont megnézni. Ha elmellőzöl egy keresztezőést, akkor visszafordulsz és vissza még 5 métert.

És akármennyire is pontoztok le az állításomat tartom! Aki kerékpárral a mai világban a mai technikai lehetőségek mellett sem tud elközlekedni A-ból B-be annak nem való a természetjárás! Maradjon otthon!

2023. máj. 27. 08:55
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Van jogsim, vezetek is autót (gyakrabban, mint ahogy biciklizem), mégsem értem, hogy az általad a bringásoknak javasolt, egyébként nem rossz módszer miért ne lenne alkalmazható autósok részére.

Megnézed merre megy az út és ahol le kell térned róla, ott letérsz róla.

Ez ennyi. Ha szerencséd van, még útjelző táblák is segítenek.

"Kerékpározás közben bőven van időd navigálni, táblákat turistajelzéseket megfigyelni..."

Vezetés közben is van időd megfigyelni a jelzéseket. Ha neked ez nem megy, akkor sürgősen add le a jogosítványod, nem szabad hagyni, hogy ilyen ember egy egytonnás eszközt irányítson. A környezetünk folyamatos figyelése nem pusztán egy lehetőség, hanem egyben a sofőr kötelezettsége is.

2023. máj. 27. 09:20
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

"a bringásoknak javasolt, egyébként nem rossz módszer miért ne lenne alkalmazható autósok részére."

Ilyent nem mondtam! Szövegértés egyes alá!

"Megnézed merre megy az út és ahol le kell térned róla, ott letérsz róla."

Ezt mondom én is! Csak nem értik. Azt szeretnék ha a telefon mondaná nekik, hogy a nagy fenyőnél balra, ott a búzamező szélénél meg jobbra fel. Ilyen nincs. :D

"sürgősen add le a jogosítványod, nem szabad hagyni, hogy ilyen ember egy egytonnás eszközt irányítson."

A jogsimon minden rubrika tele van, +kisgéphajó éa PPL is van. Melyiket adjam le?

Ne nekem magyarázz, hanem annak aki a földeúson keresi a zöld táblát, hogy merre van Bugyi!

2023. máj. 27. 09:37
 26/26 A kérdező kommentje:
25 # kisgéphajót biztos ami biztos add le. Nekem mindegy amúgy, te kérdezted
2023. máj. 27. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!