Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mindig is hülye semmire nem...

Mindig is hülye semmire nem való bringának tartottam a cruisereket, most mégis, jött egy fellángolásom, hogy nyárra akarok egyet és a Balatonon cruzolni vele, ez már az öregedés velejárója lehet?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem feltétlenül. Eljön az idő amikor a kényelem lesz domináns nem feltétlenül öregen. A cruiser pedig kényelmes.

És olcsóbb mint egy Harley de mégis csak meg van benne a Born to be wild szellemiség.

2023. máj. 4. 08:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, gondolatban már építem a bringát és azért olcsó az nem lesz :D
2023. máj. 4. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Hát ez jó hülye 39 vagyok, de nem vágyom cruiser-re. De ki tudja, talán 5 vagy 10 év múlva már fogok. :)
2023. máj. 4. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Én 36, alapjáraton xc-zem, de az outit sem vetem meg, de van rengeteg bringám, tele vele a pince, még a gyerekkori csepel bmx-em is megvan felpimpelve :D

A csepeleket úgy alapjáraton gyüjtöm, meg a 2000es évek előtti ősmontikat,

Amit használok is, egy merida big nine 500,

Egy Bianchi Via Nirone 7 GRX 400,

Egy decathlonos városi pedelec munkába járásra, meg itthon a faluban egy csepel tura a 70es évekből. Gyakorlatilag minden célra megvan a bringám, mondjuk mással nem is nagyon járok.

2023. máj. 4. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Mindenkin máshogy jön ki a kor... valaki krúzol, valaki stauionokat építtet.
2023. máj. 4. 12:20
 6/7 A kérdező kommentje:
:D hát én max építhetem, nem épít-tetem…
2023. máj. 4. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

18-20évesen kívántammeg,volt egy srácnak a telepen.

Nekem nagyon adja azzal lehet igazán cruzolni céltalanul tekeregni.

2023. máj. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!